RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

З ними щастя не збудуєш – топ-3 найгірших знака Зодіаку для створення сім'ї

При створенні сім'ї багатьох жінок та чоловіків цікавить астрологічна сумісність зі своєю другою половинкою. Не секрет, що деякі знаки не дуже добре співіснують один з одним, і в такому разі спільне життя загрожує обернутися постійними скандалами та конфліктами.

Проте астрологи назвали конкретні знаки Зодіаку, представники яких не пристосовані для створення сім'ї та тривалих стосунків – про це повідомляє "Експрес Газета".

Близнюки

Ці люди, як правило, мають досить добродушним і легким вдачею, який дозволяє їм жити з усіма. Однак це має й інший бік. Більшість Близнюків має подвійність натури, що сприяє невизначеності та ненадійності.

В результаті на чоловіків та жінок цього знака складно покладатися. Вони живуть настроєм, сьогодні можуть хотіти одного, а завтра іншого.

Слова, обіцянки, клятви у вічній любові та вірності забуваються, як тільки настрій змінюється. Крім того, Близнюки часто не мають необхідної для сімейних відносин емпатії, не приділяючи уваги емоціям і переживанням чоловіка.

Скорпіон

Скорпіони мають зовсім інший характер, проте більш пристосованими для сімейного життя їх це не робить. Ці люди цілком справедливо мають репутацію ревнивих власників, котрі прагнуть контролювати буквально кожен крок свого обранця чи обраниці.

Саме тому саме люди цього знака часто виявляються залученими до домашнього насильства, побоїв, тиранії. Скорпіони привабливі і харизматичні, але при цьому владні, люблять маніпулювати.

Представники цього знака безсоромно будуть використовувати той факт, що в них закохані, і поводитимуться, як заманеться.

Нарешті, Скорпіони дуже сластолюбні. Вимагаючи вірності від партнера, вони зовсім не обов'язково поводяться відповідно, іноді використовуючи свої шарм та чарівність для випадкових інтрижок на стороні.

Стрілець

Дуже часто ці люди зовсім не уявляють, чого вони хочуть від партнера і відносин. А якщо корабель не знає, куди плисти, жоден вітер не буде для нього попутним. Стабільність, надійність, постійність і відповідальність - все це, на жаль, не про Стрільців.

Вони можуть легко піти з сім'ї або залишити людину, з якою зустрічалися багато років, просто тому, що їм набридло або стало нудно. При цьому не виключено, що після чергового перепаду настрою вони захочуть повернутись до коханих, але вже, як правило, буває пізно.

Раніше астрологи назвали конкретні знаки Зодіаку, представники яких непохитні у своєму рішенні і двічі в одну річку ніколи не увійдуть.