RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Чорний Тигр несе багатство: 2022 стане особливо щасливим для п'яти знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 5 грудня, розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у 2022 році – Рік Тигра.

Гороскоп публікує портал Rsute.

Овен

Ці люди матимуть шанс на покращення своєї фінансової ситуації. Шлях до стану прокладено через зміну роботи або перетворення хобі на повноцінний бізнес. Працювати треба розпочинати на початку року і тоді доля вас нагородить.

Телець

Розпишіть завдання на 2022 рік і тоді на вас чекає успіх у всіх починаннях. Старанність та працелюбність буде винагороджено і зірки відкриють вам нові фінансові потоки.

Близнюки

Ви можете в Рік Тигра розбагатіти, отримавши спадщину або вигравши в лотерею. Астрологи рекомендують Близнюкам не витрачати бездумно відразу всі гроші, оскільки розумне вкладення дозволить втілити у життя всі мрії.

Лев

Прораховуйте всі кроки, і тоді зможете реалізувати все задумане. Кінцевий результат порадує вас, а гроші прийдуть до вас через навчання людей фінансової грамотності.

Терези

Ваші зусилля будуть оцінені начальством. У Рік Тигра можете розраховувати на підвищення зарплати та пропозиції щодо участі у вигідних проектах.

Раніше ми розповідали, для яких знаків Зодіаку 2022 стане надмірно успішним.