RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Потрібно налаштуватися на грошовий успіх: чотирьом знакам Зодіаку на тижні пощастить у фінансах

Астрологи дали фінансовий прогноз для всіх знаків Зодіаку в період з 6 по 12 грудня. Кому пощастить у грошах, а кому ні. Найбільше пощастить Козерогам.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Овни відчуватимуть, що вже переробили, сили вже не ті. Однак не варто здаватися раніше, заповнити енергію допоможе відпочинок на свіжому повітрі та зміна обстановки. Якщо не терти себе до кінця і вчасно відпочивати, то Овнів чекає на фінансовий успіх.

Телець

Тельці мають бути обережними і намагатися вигідно скуповуватися. Астрологи рекомендують не гаяти час.

Близнюки

Протягом тижня потрібно буде добре працювати, не відволікаючись. Не варто робити необдумані покупки у п'ятницю та в суботу. Також рекомендується стежити за тим, щоб на Близнюків не переклали низку справ, не боятися відмовляти.

Рак

Ракам радять не позичати, це може зашкодити надалі бюджету. Фінансовий успіх буде непостійним весь тиждень, тому до всього потрібно ставитися з часткою скептицизму і ретельно обмірковуючи.

Лев

Левам не варто нічого купувати коштовного у суботу. Краще на тижні скласти список витрат на найближчі дні, щоб до Нового року не залишитися без гроша, витративши все на подарунки та розваги. Також варто почати наводити лад у житті.

Діва

Якщо Діви складуть собі план дій на тиждень і налаштуються на успіх, то на них чекає навіть можливе просування кар'єрними сходами або знайти додаткове джерело доходу.

Терези

Терезам варто врахувати, що зараз саме час для заробляння грошей, навіть якщо це займає багато сил. Усе це окупиться. Намагатися тримати голову в ясному, холодному розумі, тоді грошей приходитиме у кілька разів більше.

Скорпіон

Скорпіонам із самого понеділка потрібно мати бойовий настрій і важливо його не розгубити до кінця тижня. Таким чином, фортуна принесе велику суму в їх гаманець.

Стрілець

Понеділок буде найуспішнішим для Стрільців, тому варто постаратися зробити всі справи саме цього дня. Це дасть свої плоди.

Козеріг

Найпродуктивнішими цього тижня будуть Козероги. Вони матимуть змогу отримати підвищення, закінчити курси, покращити свій добробут, обрости зв'язками. І все це за один тиждень.

Водолій

Якщо Водолій налаштується на позитив і не випереджатиме події, то можна досягти успіху. Проте астрологи попереджають, що тиждень буде складним.

Риби

Рибам рекомендується не приймати на емоціях рішень, тому що можна багато чого втратити. Також не варто витрачатися цього тижня та обмежити своє спілкування до вузького кола близьких людей, які наповнять позитивом та гарним настроєм Риб. Самостійні представники цього знаку зможуть розбагатіти.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи повідомили для кого із знаків Зодіаку буде вдалим 2022 рік.