RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Вам краще жити без шлюбу - названо пари знаків Зодіаку, яким не зберегти сім'ю

Кожна людина мріє про велику і чисту любов. Хтось у молодому віці одружується і їхнє щастя триватиме довго, а хтось не може побудувати щасливі стосунки. Астрологи назвали які знаки Зодіаку можуть ніколи не піти під вінець.

Про це повідомляють Белновости.

Діва та Водолій

Їм складно ужитися разом. На початку відносин у них букетно-цукерковий період, який триває доволі не довго. Однак, коли їхній союз вийде на новий рівень, наприклад, ви вирішите жити разом, то однозначно буде війна зі скандалами.

Телець та Лев

Дуже дивний союз. За словами астрологів, кохання – можливе, але довгий шлюб – ніколи. Вони постійно сперечаються, з'ясовують стосунки та конфліктують.

Знаки не мають наміру працювати над відносинами. Кожен упевнений у своїй невинності і вважає завзятість партнера головною причиною розладу.

Козеріг та Стрілець

Практичний Козеріг та впевнений у собі Стрілець – неприпустимий симбіоз, вони зближуються виключно через фізичні потреби. Особливим предметом суперечок стане фінансове питання.

Водолій та Рак

Спочатку між ними панує гармонія та взаєморозуміння, але це лише на перший погляд.

Згодом все частіше виникають розбіжності, взаємні претензії та образи. Спокійний Рак розчаровується в прямолінійному і гордому Водолії.

Лев та Скорпіон

І Лев, і Скорпіон, по своїй суті, лідери. Кожен із них намагається зайняти місце глави сім'ї. Владні знаки постійно зайняті війною за трон. З одного боку, пристрасть має бути у стосунках, але тут забагато її.

Близнюки та Риби

Легковажні Близнюки намагаються перекласти побутові обов'язки на будь-кого, аби позбутися їх. Знаки не намагаються працювати над собою. Замість того, щоб подорослішати, вони шукають вади один в одному і руйнують стосунки нескінченними докорами.

Рак та Овен

Говорять, що протилежності притягуються, але тут не той випадок. Загадковий і таємничий Рак зводить з розуму палкого Овна. Закохані мріють про щасливу сім'ю, але мрії розбиваються через запальний характер вогняного знаку.

Раніше "Апостроф" писав про те, які знаки Зодіаку ніколи не стануть жертвою шахраїв.