RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Їх дратують навіть дрібниці: ТОП-5 злісних знаків Зодіаку

Кожна людина іноді може демонструвати гнів і підступність. Але астрологи виділяють на зодіакальному колі кілька знаків, представники яких у цьому явно досягли "успіху". Ці люди розумні, обачні та добре "перевтілюються". Вони легко приберуть будь-якого конкурента на своєму шляху.

Портал MIXER опублікував топ-5 злісних знаків Зодіаку.

5 місце – Козеріг

Більшість Козерогів можуть розлютитися і сильно розсердитися навіть просто якщо у них поганий настрій. Їх дратуватимуть усілякі дрібниці на кшталт нерівного столу чи чогось подібного. У такі моменти краще залишити Козерога віч-на-віч із собою, щоб він розібрався зі своїми почуттями, і привів їх до ладу.

4 місце – Водолій

Представники цього знаку дуже полюбляють увагу. Вони хочуть бути почутими і щоб їх помічали. Дефіцит цього призводить до накопичення люті в їхній душі, яку вони в результаті вихлюпують на оточуючих. Причому видима зміна настрою може статися дуже раптово.

На щастя, Водолії швидко заспокоюються і не встигають наговорити зайвого чи наробити якихось справ.

3 місце – Телець

Більшість Тельців завжди спокійні та врівноважені. Вони справляють враження доброзичливих і щиросердих людей. Але насправді це часто виявляється звичайною гординею. Багато представників цього знаку творять добро лише для похвал та подяк від оточуючих.

Їхнє справжнє обличчя проявиться обов'язково, якщо вам вдасться роздратувати Тельця, що, до речі, дуже непросто зробити. Тоді мила і врівноважена людина перетворюється на справжнього монстра, готового трощити на своєму шляху все.

2 місце – Діва

Основна проблема Дів полягає в їхньому надмірному і навіть нездоровому прагненні до ідеального порядку. Люди, що оточують їх, часто відмовляються жити за таким сценарієм, чим нерідко розлючують Дів.

Цікавий факт: багато тиранів та загарбників народилися саме під цим знаком.

1 місце – Скорпіон

Цілком очікувано, що на першому місці серед найзліших знаків зодіаку знаходяться саме Скорпіони. Вони обачні та підступні, в голові у них створюються цілі схеми, як використовувати людей у своїх цілях. Усередині у Скорпіонів завжди вирують почуття, а ось зовні вони виглядають байдужими або трохи похмурими. Краще не траплятися на шляху у представників цього знаку, вони, як ніхто інший, вміють швидко прибирати конкурентів зі шляху. І докори сумління їм абсолютно не загрожують.

Раніше ми повідомляли, що в чотирьох знаках зодіаку в 2022 році буде чорна смуга.