RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Не можуть терпіти одне одного: астрологи назвали пари Зодіаку, які не уживаються

Кожна людина, так чи інакше, завжди перебуває в круговороті романтичних стосунків. Деякі люди сходяться, деякі - розходяться, поки не знайдуть свою справжню другу половинку. Але причини розлучень не завжди є тими, які прийнято називати об'єктивними. Астрологи переконані, що деякі знаки Зодіаку несумісні з іншими.

Портал MIXER опублікував топ-3 пари за знаком Зодіаку, яким судилося розлучитися.

Терези та Риби

На перший погляд багатьом може здатися, що ці двоє ніби створені одне для одного. Вони можуть розпочати романтичні стосунки вже за підсумками першої зустрічі. Але триватиме це не довго. Через те, що ніхто з них не хоче брати на себе відповідальність, між ними неминуче почнуть виникати серйозні сварки.

Лев та Рак

Раки дуже люблять і цінують домашній затишок. Як правило, це досить тихі люди, для яких сімейні стосунки завжди на першому місці. Леви, у цьому плані, є їхньою повною протилежністю, що унеможливлює їхній тривалий шлюбний союз. Леви не можуть просто тихо сидіти вдома та любити. Їм завжди потрібне щось більше.

Телець та Овен

Два барани просто не зможуть терпіти один одного. Телець не любить квапитися, вважає, що треба десять разів подумати, перед тим як ухвалити рішення. Овен імпульсивний, гарячий знак, якому нестерпно дивитися на повільного і такого раціонального Тельця.

Раніше ми також публікували топ-5 злісних знаків Зодіаку, які дратуються навіть через дрібниці.