RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Дуже мстиві та корисливі: ТОП-3 найгірших друга за знаком Зодіаку

Астрологи, які нещодавно визначили найголовнішого "психопата" гороскопу та здатного на найнепередбачуваніші вчинки, розповіли які три знаки найгірші друзі.

Про це повідомляє 5-tv.ru

Скорпіон

Фахівці стверджують, що Скорпіони мають усі характеристики антисоціальної особистості, серед них багато егоїстів та матеріалістів. З ними може бути привабливе спілкування, але дружити – дуже складно. Вони запам'ятовують будь-яку дрібницю, що викликала у них від друзів негативні емоції і потім Скорпіони "жалять" їх навіть через багато років за ті образи.

Діва

Представники цього сузір'я за своєю натурою скрупульозні. Вони можуть почати критикувати своїх друзів за кожну дрібницю, якщо вона буде для Дів дискомфортна. Дружба із надмірним перфекціоністом терниста, а також може вдарити по самооцінці приятелів Дів.

Овен

Незважаючи на те, що Овни товариські і можуть мати багато хороших знайомих, дружба з ним може приносити багато болю та образ, тому що вони не фільтрують свою мову у пориві емоцій. В Овнів окрім запального характеру є відмінна риса – дух суперництва. Це лише заважає мати міцну дружбу, оскільки така людина, народжена під цим знаком, намагатиметься змагатися з другом, а не бути надійною опорою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали жіночі знаки зодіакального кола, від яких не варто чекати вірності.