RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Рік Тигра для цих знаків Зодіаку стане суцільною білою смугою: ТОП-5 головних везунчиків

Поки багато хто міркує про те, що було добре в 2021 році, астрологи назвали п’ять знаків зодіаку, які будуть у 2022 році в гармонії та любові.

Про це повідомляє сайт БелНовости.

Терези

Ви заслужили на своє щастя, в новому році ви неодмінно його отримаєте. Також у рік Тигра мобілізується ваша сфера кохання, ви отримаєте дзвінок від гарного знайомого, який незабаром стане вашою другою половинкою.

Настає чудовий час для кар'єрного зростання. Не хвилюйтесь, начальник давно помітив ваш потенціал. Мрії будуть збуватись, варто лише загадати бажання.

Близнюки

Рік, що минає, був досить напружений, але на цьому всі неприємності будуть позаду. Ви добре попрацювали і не дозволили труднощам зруйнувати віру в успіх.

У 2022 році зірки вам допоможуть, вам віддасться за ваші старання та терпіння. Позитивні зміни стосуватимуться сімейних відносин, роботи та стану здоров'я.

Водолій

Успіх супроводжуватиме скрізь, особливо щодо здоров'я. Ви нарешті позбавитеся вантажів минулого і увійдете впевненим кроком у новий сезон. Будьте активними, рішучими і не відступайте від задуманого. 2022 стане одним з найщасливіших у вашій долі.

Діва

Для ваших партнерських відносин зараз найкращий період! Візьміть себе в руки і зробіть крок у новий кар'єрний етап. Те ж чекає вас із взаєминами в сім'ї: як з коханою людиною, так і з найріднішими ви нарешті знайдете спільну мову і забудете всі образи.

Тигр дбайливо укриє від неприємностей. Насолоджуйтесь гармонією у стосунках із близькими. Вчіться приймати їх тепло та турботу. Купайтеся у променях безмежного кохання рідних.

Скорпіон

Відкрито висловлюйте думку, реалізуйте плани та не бійтеся рішучих дій. Будь-яке починання приведе до успіху. Зараз найкращий час, щоб приділити увагу своїй кар'єрі. Зірки віщують, що в рік Тигра на вас чекає підвищення.

Зірки радять сконцентруватися на кар'єрних завданнях.

Раніше "Апостроф" писав, у яких знаків Зодіаку буде чорна смуга.