RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Невдачі можуть сипатися одна за одною - на три знаки Зодіаку чекає "чорне" Різдво

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, від яких в кінці року відвернеться удача. Неприємності обрушаться на Овнів, Терези та Скорпіонів.

Про це пише Голос.ua.

Овен

Зірки застерігають Овнів від зайвої емоційності, що може лише ускладнити неприємності, які почнуться 19 грудня. Навпаки слід бути безпристрасним і контролювати свої реакції, щоб уникнути скандалів із близькими та колегами. Також слід стежити за своїми витратами.

Терези

Емоційні гойдалки очікують і на Терези, які потраплять в "осаду" токсичних людей. Це спричинить сплески негативу, здатного стати причиною помилкових інвестицій, а в результаті – великих фінансових втрат. Тримайте себе в руках і не приймайте серйозних рішень під впливом душевних поривів.

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям мають бути напоготові з 18 грудня. Саме в цей день невдачі та розчарування оголосять на них полювання. Необхідно остерігатися малознайомих людей, які можуть бути шахраями. Також астрологи попереджають про небезпеку "провалити" важливий проект та втратити чималі гроші.

Раніше ми писали, що рік Чорного Водяного Тигра буде прихильним до багатьох знаків зодіакального кола, але подарує багатство лише трьом із них.