RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Чекайте на поповнення бюджету - три знаки Зодіаку стануть багатими в рік Чорного Тигра

Рік Чорного Водяного Тигра проявить прихильність до багатьох знаків зодіакального кола, але принесе багатство лише трьом з них. 2022-го фінансовий успіх переслідуватиме Раків, Стрільців і Водоліїв.

Про це пише НВ.

Рак

Народжені під цим сузір'ям старанно працювали не один рік, а тепер настав час збирати плоди. Астрологи обіцяють підвищення на посаді та, як наслідок, зростання заробітної плати. Водночас не варто повністю розслаблятися - від нинішніх дій багато чого залежить.

Стрілець

Зірки обіцяють Стрільцям закінчення чорної смуги та початок грошового періоду. Попри це, слід уникати різних авантюр та сумнівних інвестицій. Не забувайте, свобода, яку дають гроші, може легко закрутити голову, що знову призведе до безгрошів'я.

Водолій

Рік Тигра відкриє для Водоліїв джерело фінансів, яке допоможе розпрощатися з боргами. У цей період не варто брати та позичати, а також марнувати гроші на дурниці. Краще витратити їх на корисні великі покупки та ремонт у будинку. При цьому попрацювати в поті чола теж доведеться - ймовірно, вам запропонують високооплачувану, але напружену роботу.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, яким загрожує фінансовий крах у 2022 році.