RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Зірки носитимуть їх на руках: ТОП-3 знаки китайського гороскопу, кому пощастить 2022-го

Астрологи, що раніше називали знаки зодіаку, яким точно пощастить, якщо дуже постаратися, назвали трьох символів східного календаря, яким особливо пощастить наступного, 2022 року - представники цих знаків можуть розраховувати на підтримку Фортуни.

Про те, що це за знаки, повідомляє "Стерлеград".

Бики

Люди цього знаку нарешті видихнуть із полегшенням, бо період невдачі для них закінчиться. Вони зможуть вирішити велику кількість проблем та позбутися неприємностей. Їм супроводжуватиме успіх у всіх сферах життя, особливо в коханні, тому що швидше за все представники цього Знаку зустрінуть свою половинку та захочуть створити сім'ю.

Коні

У 2022 році представники цього знака випробують свій зірковий шанс. За їхніми словами, на них чекає просування по службі вже на самому початку року. Хтось із представників Знаку зможе суттєво збільшити свій дохід чи знайти нове джерело для надходження грошей. У особистому житті також можливі позитивні зміни.

Мавпи

Вони зможуть позбавитися токсичних і заздрісних людей у своєму оточенні. Для них відкриється велика кількість можливостей, які дозволять збільшити дохід та успішно розвинути свій бізнес. Варто зазначити, що деяким представникам цього Знака пощастить саме в коханні, оскільки вони зможуть зустріти доленосну для них людину.

Раніше астрологи повідомляли, що деяким знакам Зодіаку Тигр спустошить гаманці в 2022 році, а ось інші, навпаки, можуть розбагатіти в Новому році.