RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Тигр наділить їх грошима: п'ять знаків Зодіаку розбагатіють у січні 2022 року

Деяким знакам зодіаку Тигр спустошить гаманці в 2022 році, а інші, навпаки, можуть розбагатіти в Новому році.

Про це повідомляє портал Smolnarod.

Овен

Завдяки своєму впертому характеру Овни не можуть собі дозволити бути без грошей. Навіть коли вони потрапляють у складну фінансову ситуацію, їм вистачає розуму з неї викрутитися. Удача любить активних та пробивних. Астрологи стверджують, що в січні 2022 року Овнів чекає грошовий успіх.

Стрілець

Стрільці самі люблять гроші та не скупляться на подарунки іншим. Завдяки закону взаємообміну вони завжди знаходяться у грошовому вирі. За прогнозами астрологів, у січні у представників цього знака Зодіаку буде можливість реалізувати свій потенціал, що покращить їхню фінансову ситуацію.

Близнюки

Хоча Близнюків і не можна назвати стратегами, вони живуть емоціями, але гроші в них завжди є. Завдяки своїй харизмі та красі, цей знак Зодіаку завжди знайде, де заробити. У січні можливі несподівані подарунки.

Скорпіон

Скорпіони – великі любителі комфорту та прагнуть розкоші. Вони вміють красиво одягатися і люблять дорогі подарунки. Їхні близькі люди знають це і прагнуть задовольнити бажання Скорпіонів. У січні можуть бути вигідні пропозиції щодо роботи.

Телець

Головним девізом для Тельців у Новому році буде: "Удача любить сміливих". Не варто боятися ризикувати в 2022 році. Будь-які справи, за які візьмуться представники цього знака, приречені на успіх. Те саме стосується і фінансів – будь-які ідеї чи пропозиції потрібно реалізовувати.

Раніше ми писали про ТОП-5 головних везунчиків 2022 року.