RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Вони найчастіше стають мільярдерами - топ-6 найуспішніших знаків Зодіаку

Деякі люди вміють заробляти багато грошей, а впливає на це їхній знак Зодіаку.

Астрологи виділили шість найбільш успішних представників з них, пише Life.

Діви

12% усіх мільйонерів та мільярдерів у світі народилися під сузір'ям Діви. Представники цього знаку зодіаку роботящі, харизматичні та комунікабельні. Астрологи вважають, що ці риси Дів допомагають їм просуватися кар'єрними сходами і досягати успіхів.

Водолій та Овен

Представників цих знаків серед товстосумів порівну – по 8%. Водоліям притаманно весь свій час приділяти роботі. А ще вони дуже доброзичливі та різносторонні особи, що сприяє їхньому успіху. А Овни йдуть до багатства інакше. Вони беруть своєю наполегливістю, хитрістю та безстрашністю.

Риби

Дуже багато Риб серед російських бізнесменів. На думку астрологів, людей цього знака можна назвати ризикованими авантюристами з екстрасенсорними здібностями. Ці якості допомагають їм розбагатіти навіть у кризу. До того ж, Риби стресостійкі і не бояться труднощів.

Козероги та Стрільці

Знаки зодіаку для яких немає перешкод. Вони схожі своїм холодом та егоцентризмом. Для них не проблема порушувати чужі кордони, ігнорувати інтереси оточуючих заради власного багатства. Козерогів також відрізняє велика працелюбність та прагнення бути незалежними. А ось Стрільці, кажуть астрологи, не дивлячись на свій розум та таланти, бувають марнотратні, непостійні, що може їх занапастити.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 головних алкоголіки по гороскопу.