RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку купатимуться в грошах у 2022 році - Ванга вважала їх щасливчиками

Відома болгарська пророчиця Ванга, яка пророкувала успіх в найближчі п'ять років деяким із знаків Зодіаку, розповідала кому вдасться розбагатіти у 2022 році. Йдеться про Овнів, Левів, Скорпіонів, Близнюків та Водоліїв.

Про це повідомляє Rsute.

Овен

Овнов чекає гарна грошова винагорода у 2022 році, що дозволить витратити їх на виконання мрії та налагодження свого життя. Також Овни, які давно хотіли завести дітей, нарешті отримають бажане наступного року.

Лев

Левам у 2022 році Ванга рекомендувала йти на ризики, оскільки вони будуть виправданими. Праця буде добре оплачуватись, а цілі та мрії здійснюватимуться. Але провісниця застерігала, що на все потрібно мати план дій та проводити аналіз.

Скорпіони

Скорпіонам пощастить з грошима дуже несподівано, і тільки якщо поруч буде їхній партнер, який підтримає і не дасть збити з ніг раптовій удачі. Також представники цього знаку Зодіаку стануть добрішими та м'якшими.

Близнюки

Близнюкам пощастить знайти наступного року роботу мрії, яка принесе багато грошей і зліт кар'єрними сходами. Також Близнюки зустрінуть своє кохання, яке допоможе зміцнити спільну дитину.

Водолій

Водолії зустрінуть близьку і важливу для себе людину, яку полюблять усім серцем. Це надихатиме творчих Водоліїв, а також стане чудовим мотиватором примножити свої доходи.

Нагадаємо, астрологи назвали топ-6 найуспішніших знаків зодіаку, які найчастіше стають мільярдерами.