RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Впораються з будь-якими небезпеками: названі чотири "чемпіони з виживання" за знаком Зодіаку

У ситуаціях, коли необхідно діяти негайно і чітко, важливо вміти проявляти такі якості, як сміливість, винахідливість, миролюбність і злагодженість. Астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку можуть взяти себе в руки в екстремальних ситуаціях.

Про це повідомляє сайт Intex-press.

Скорпіон

Скорпіони добре знають, що це таке – йти крізь терни до зірок і долати перешкоди. В астрології цей знак керує відповідним сектором – важких проблем та подолань. На долю людей, у яких цей знак Зодіаку яскраво виявлений у гороскопі життя, часто випадає багато нелегких випробувань, починаючи від зовнішніх обставин і закінчуючи внутрішніми конфліктами. Завдяки постійній боротьбі, представники цього знаку загартовуються, стають сильними та витривалими, і не бояться труднощів.

Овен

Овни палкі та гострі на язик. Однак іноді ці риси характеру можуть зіграти їм на руку. Саме в критичних ситуаціях Овен зможе зреагувати досить швидко, але при цьому не втратить можливості тверезо мислити. Представники цього знака чітко та злагоджено приймають рішення, і не пасують перед складнощами. Навпаки, подолання перешкод надає Овнам сили та рішучості.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку в екстремальних ситуаціях зберігають холоднокровність. У кризовій ситуації Козерога рятує мудрість та твердість характеру. Він не витрачає енергію на переживання гострих емоцій, а спрямовує її на пошук розумного та правильного рішення. Представники цього знака чудові організатори, вони вміють знайти потрібні слова та заспокоїти людей, що панікують, а також вивести їх у безпечне місце.

Водолій

Представники цього знака славляться здатныстю виходити за рамки, яких би ситуацій це не стосувалося. Коли здається, що ситуація безвихідна Водолії завжди зможуть придумати щось таке, що допоможе з нею впоратися. Хороша фантазія, креативне мислення та заповзятливість – ось що може врятувати життя Водолія в екстремальній ситуації. Крім того, люди, народжені під цим знаком, часто мають багато друзів та знайомих, тому, за потреби, можуть попросити у них допомоги.

Раніше ми писали про чотирьох найбільш холоднокровних та байдужих знаках Зодіаку.