RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Живуть у "панцирі": чотири найбільш холоднокровні та байдужі знаки Зодіаку

Всі люди по-різному виражають свої емоції. Але астрологи виділяють із усього Зодіакального кола декілька знаків, представники яких ніби живуть у панцирі. Вони завжди знаходяться десь у своєму власному внутрішньому світі і воліють не виставляти свої почуття на показ.

Портал "Дізнайся все!" назвав топ-4 знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є найбільш "холоднокровними" та бездушними людьми.

Рак

Представники цього знаку багатьом можуть здатися справжніми крижаними статуями. Мало не єдині емоції, які вони деколи демонструють, це бурхливі істерики. Астрологи пов'язують це з Місяцем, під впливом якого перебувають підопічні цього сузір'я.

В іншому ж вони спокійні. Навіть у звичайній грі в глядалки їм немає рівних. А панцир, пыд який так люблять ховатися Раки, давно вже став бронею навколо їхнього серця.

Діва

Навіть якщо ви встанете перед Дівою на коліна, і попросите про допомогу, вони довго думатимуть, чи варто допомагати. І можете не сумніватися, що якщо це не вписується в їхні плани, то жодної допомоги не буде. У цьому немає якоїсь злості чи негативу. Просто холодний розрахунок і дотримання своїх інтересів.

Скорпіон

Скорпіони також ніколи і нічого не роблять просто так. Це люди, у яких завжди і все має бути максимально прораховано. Вони як ходячі калькулятори, розрахунки якого націлені лише досягнення своїх амбіцій. Розкажіть Скорпіонові смішний жарт і він навіть не посміхнеться. Причому він справді може здатися йому дуже смішним, але ці емоції будуть приховані від зовнішнього світу. Скорпіони мають більш важливі справи. Ці зарозумілі створіння кинуть на вас байдужий погляд - вони не збираються вислуховувати це нудне марення.

Козеріг

Козероги залишаються незворушними в будь-якій ситуації. Вони не знають, що таке стрес, паніка чи психоз. Ви їх ображаєте? Вони холоднокровно мовчать і спокійно йдуть. Ви скаржитесь на життя Козерогам? Вони з непроникними обличчями слухають і не збираються ставати для вас "жилетами". Байдужі вихованці Сатурна поводяться так, ніби не чекають від життя нічого доброго. Та й поганого вони теж не чекають. Їм пофіг.

Емоційні люди тут же взялися перемивати кісточки хлопцям із байдужої четвірки, мовляв, як можна так нудно жити? А ви поцікавтеся, чому Раки, Діви, Скорпіони та Козероги стали такими. Може, це просто маска, щоб ніхто не ліз у душу?

Раніше ми повідомляли, що астрологи назвали три знаки зодіаку, які зустрінуть кохання взимку 2022 року.