RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Зустрінуть кохання вже взимку 2022-го: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Астрологи дали любовний прогноз для трьох знаків Зодіаку на 2022 рік. Вже зовсім скоро вони зможуть віднайти своє кохання.

Про це розповіли у WMJ.

Раки

Раки майже весь рік жили минулим, намагалися повернути колишніх та налагодити зв'язок з ними. На щастя, у 2022 році планети допоможуть представникам цього знаку з легкістю відпустити тягар минулого та сміливо зустріти прийдешній рік. Астрологи запевняють, що Раки знайдуть взаємне кохання та побудують міцні стосунки.

Стрільці

Новий рік принесе Стрільцям багато приємних несподіванок. Особливо пощастить у коханні, хоча успіх в інших сферах теж буде присутній. Стрільці зустрінуть людину, з якою розділять безліч радісних днів. Тому варто дослухатись астрологів та почастіше виходити з дому. Висока ймовірність зустріти кохання на масових заходах.

Козеріг

Зима для Козерогів стане романтичною та пристрасною порою. Вже зараз представники цього знаку можуть спостерігати приємні зміни на любовному фронті. Козероги без пари знайдуть взаємні почуття, а люди в стосунках будуть насолоджуватись гармонією зі своїми обранцями.

Раніше "Апостроф" писав про двох знаків Зодіаку, яким посміхнеться успіх в останній понеділок 2021 року.