RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Над ким кружлятимуть амури: романтичний прогноз на 2022 рік для всіх знаків Зодіаків

Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку у 2022 році варто очікувати на романтичні пригоди і як це у них відбуватиметься.

Про це повідомляє Elle.

Овен

(20 березня - 19 квітня)

2022-й – приголомшливий рік для вашого особистого життя. Найкращий час для кохання настане у перші місяці. Цілком ймовірно, що ви створите дуже успішні стосунки з кимось, з ким ви працюєте. Спочатку ви змагаєтеся один з одним, але потім стаєте командою, і всім стає зрозуміло - разом ви працюєте краще, ніж будь-хто з вас міг би зробити поодинці. Неминуче ви проводите більше часу разом, а стосунки із професійних переростають у особисті. Хоча ваш новий партнер дуже радий тому, що ваш роман розвивається у всіх на увазі, ви не зовсім до цього готові, воліючи тримати його в секреті. Тому з розвитком подій ви дозволяєте пристрасті, що спалахнула, трохи охолонути. Коли ж ви вступаєте в повільнішу фазу 2022 року, у пізні місяці, у вас з'являється час подумати про те, як саме варто просуватися вперед з того місця, де ви зараз. Важливе і навіть доленосне рішення для вас обох буде ухвалено на початку жовтня.

Тілець

(20 квітня - 20 травня)

Сфера особистих стосунків у 2022 році у Тільців поділяється на дві фази. У перші місяці спостерігається дуже тісна взаємодія між Венерою та Марсом, що передбачає, що давня дружба стає чимось глибшим і серйознішим. Це хвилююче, але в той же час у цьому немає нічого нового: є відчуття, що це те, що ви повинні були зробити давним-давно, і, можливо, роблячи це зараз, ви обидва просто ставите галочки, відповідаючи на запитання про те, як розвиватимуться відносини у статусі не просто друзів, а й коханців. Але куди це вас приведе? Якби ви колись мали намір бути кимось більшим, ніж просто хорошими друзями, то, безперечно, це вже сталося. Однак із змінами, що відкриваються в інших сферах вашого життя і спрямованими в майбутнє, вам починає здаватися, що ці стосунки міцно вкоренилися в минулому і слід залишити їх позаду. Можливо, саме тому наприкінці року ви дозволяєте собі захопитися кимось ще... Новий роман — це радше гра і флірт, ніж щось серйозне, але ви ситуацією, що склалася, дуже задоволені.

Близнюки

(21 травня - 20 червня)

У 2022 році вашому особистому життю дуже не вистачає чіткості та ясності. Схоже, що більшу частину 2022 року ваші стосунки сповнені невизначеності, нервозності та небажання брати на себе зобов'язання. На початку року ви ведете глибокі розмови про те, чи можете ви і ваш нинішній партнер дійсно бути разом чи відмінності у ваших переконаннях та поглядах ніколи не будуть усунуті? Коли один із вас йде на поступку, інший відкидає її, а потім навпаки. Ви вже давно віддалилися б один від одного, але в цьому романі все ще є певна сексуальність, тяжіння, деякі невиконані бажання, від яких ви не можете так легко відмовитися. Це збиває з пантелику. Ви знову зближуєтесь у травні, а потім у жовтні. Щоразу ви впевнені, що зараз це спрацює, а потім знову відступаєте, сповнені нових сумнівів. До кінця року від цієї емоційної балаканини вас просто захитає: пристрасті багато, але прогресу мало. Насправді ви просто дозволили собі ставитися до цієї гри занадто серйозно і втратили ту легкість, яку ви застосовуєте до всіх інших сфер свого життя. Якщо ви зможете знову зробити ці відносини веселими, проблеми, ймовірно, вирішаться самі собою.

Рак

(21 червня - 21 липня)

Особисті стосунки перші кілька тижнів року сповнені глибоких почуттів, але вони також досить формальні за своїм тоном, майже як костюмована драма. Ви, здається, навмисно чекаєте, коли щось станеться, але коли це відбувається — опиняєтеся розчаровані результатом. Наразі цих змін вам недостатньо. Ваші погляди на стосунки і те, чого ви від них хочете, змінюються, і затемнення цього року безпосередньо впливають на ваше кохання. Ви хочете отримати задоволення, а не чергові зобов'язання. Планети закликають вас бути чесними із собою щодо ваших власних емоційних потреб. Перша половина року ясно покаже вам, чого ви точно більше не хочете від стосунків. Сонячне затемнення в кінці жовтня і наступний за ним повний місяць можуть ознаменувати початок нових і дуже важливих відносин, які можуть призвести до дуже несподіваної для вас зміни напряму.

Лев

(22 липня - 22 серпня)

У вашому особистому житті періоди стабільності та передбачуваності змінюються цілою бурею пристрастей. Або ваші довгострокові відносини переживають якісь спірні часи, або у житті утворюється свого роду любовний трикутник — не з кимось новим, а з кимось, кого ви все ще не забули. Відразу після вашого дня народження настає особливо напружений час, коли ви відчуваєте себе змушеним зробити вибір, як раптом самі обставини складаються таким чином, що емоційний тиск слабшає і криза вщухає. Заключний акт драми розгортається у листопаді, коли вам відкривається дивовижна істина; в цей момент все змінюється, і прийняти раніше болісне рішення стає дуже легко. Те, що належить минулому, там і лишиться. Майбутнє це чиста сторінка, і ви цим задоволені.

Діва

(23 серпня - 22 вересня)

В особистому житті саме час дозволити собі серйозне любовне захоплення і подивитися, що з цього станеться. Планетарний акцент у 2022 році перебуватиме на стороні вашого партнера, а не на вашій власній. Це означає, що будь-які ініціативи у любовних та сексуальних стосунках будуть виходити від другої половини, а не від вас. Якщо ви почнете новий роман, перший крок зробить інша людина. У довгострокових відносинах саме ваш партнер запропонує наступний великий крок до спільного майбутнього. Звичайно, вам необов'язково погоджуватися з усім, що пропонується; ви можете щось відкинути чи обміркувати альтернативи. Але у всіх цих випадках ви реагуєте, а не виявляєте ініціативу, і, схоже, це характерна риса саме 2022 року. Спочатку це може здатися нудним, але це зовсім не так: у перші місяці ваші стосунки будуть занадто гарячими, вони занурять вас у вир пристрасті, про яку ви, можливо, ніколи раніше не знали. Наприкінці року спалахне ще один вогонь. Як і в інших сферах життя в 2022 році, якщо ви занадто точно визначаєте межі своїх відносин, то і не отримаєте нічого більшого; але якщо ви дозволите собі думати і відчувати більш масштабно, то будете приємно здивовані тим, що вони пропонують.

Терези

(23 вересня - 22 жовтня)

У ваших відносинах ви перебуваєте на початку чогось дуже значущого. Перші місяці року будуть дуже сексуальними, і ви просто насолоджуєтеся цим періодом; але як тільки він закінчується, ви, схоже, серйозно думаєте про те, щоб зробити ваші стосунки більш серйозними та постійними. Ближче до кінця року втручаються непередбачувані обставини, тому ви деякий час залишаєте все як є; але потім, останні кілька днів року, починаєте знову просуватися у відносинах. Можливо, те, що ви не змогли зробити 2022 року, вдасться завершити 2023-го. Час немає значення; ви вже вирішили, що цей роман надовго, тож поспішати нікуди. Ваш коханець чи партнер відчуває те саме, вносячи корективи у свій спосіб життя, які необхідні для довгострокових зобов'язань. Для вас обох це визначено чимось особливим.

Скорпіон

(23 жовтня - 21 листопада)

Ваше особисте життя цього року напрочуд насичене і романтичне — але так само, як і у випадку зі затемненнями, послання планет тут полягає в тому, щоб дозволити собі плисти за перебігом подій, а не намагатися контролювати їх. Юпітер і Нептун — комбінація, що надихає, для любовного сектора вашого гороскопа, вони виведуть ваші стосунки на інший рівень, мрійливіший і розміреніший, що спочатку вам може не сподобатися. Ви надаєте перевагу більш інтенсивним і підконтрольним союзам. Все, що не має мети та напряму, здається марною тратою часу. Але пам'ятайте, що Скорпіон — водний знак, і, подібно до безтурботного хлюпання у воді, є багато приємного у відносинах, які не мають іншої мети, окрім як сам процес гри, і немає іншого напрямку, крім як плисти за течією.

Стрілець

(22 листопада - 20 грудня)

В особистому житті у 2022 році ви намагаєтесь намацати золоту середину між дружбою та пристрастю. Протягом 12 місяців буде кілька ситуацій, коли ви не впевнені, чи варто робити крок і просувати стосунки на новий щабель чи зберегти їх на колишньому рівні? У дружніх стосунках — недостатньо близькості, а статус закоханих потребує довгострокових зобов'язань, які забирають почуття свободи, яким ви так цінуєте. Ви можете виявити, що робите несміливі кроки в одному напрямку, потім відступаєте, а потім знову передумуєте - і так протягом усього року. Можливо, ви намагаєтеся просунути цей роман у певному напрямку, але насправді просто не готові. Особливо це стає помітно у червні та у липні. В останні місяці року ситуація загострюється, ви відверто злитесь, чого раніше ніколи не було. Але в такій жорстокій дискусії є справжня пристрасть — і вам це подобається. Ви обидва належите до цього союзу як до свого роду гри, і, схоже, обох це влаштовує. То чому б і ні?

Козеріг

(21 грудня - 19 січня)

Зовнішньо все ваше життя виглядає набагато спокійнішим порівняно з 2021 роком, але саме в особистих справах відбувається досить багато подій. Перші кілька тижнів року надзвичайно ніжні та романтичні – і ви з подивом виявляєте, що ця м'якість вам дуже подобається. Лютий виглядає особливо насиченим на романтик, і якщо в даний час ви не перебуваєте в серйозних відносинах, то дуже ймовірно, що до кінця місяця знайдете пару. Затемнення 2022 року також готові пожвавити вашу особисту сферу інтересів: залучити нових людей у ваше коло спілкування та підвищити емоційну температуру загалом. Небеса, схоже, сповнені рішучості повернути трохи любові до вашого розкладу і змусити вас перестати так старанно працювати. Місячне затемнення, яке випадає в секторі кохання, підсвітить емоційні проблеми, які ви не вирішили за останні два роки, а також усі ваші страхи про майбутнє — і… миттєво відсуне їх у минуле, просунувши вас і ваші стосунки вперед найнесподіванішим, але чудовим чином. Ви ніколи не думали, що ваше життя може виглядати саме так, але це вам подобається. Як це часто буває із затемненнями, інші варіанти, які раніше були відкриті для вас, зникнуть, як за помахом чарівної палички; але те, що залишилося, — не лише ваш єдиний, а й найкращий варіант. Це полегшує ухвалення рішення про ваше спільне майбутнє. Нарешті, наприкінці року Венера повертається у ваш власний знак — явний доказ того, що хепі-енди бувають не лише у книгах чи фільмах, а й у реальному житті.

Водолій

(20 січня - 19 лютого)

Ваше особисте життя виглядає страшенно цікаво. Венера та Марс зустрічаються двічі на перші тижні року; один раз у вашому власному знаку, але, що важливіше, за кілька тижнів раніше зближуються в секторі гороскопу, де потрібно тримати секрети. Щастя любить тишу, і, можливо, про ці стосунки хоча б спочатку не варто нікому розповідати, окрім кількох близьких друзів. Навіщо потрібна така таємність? Ймовірно, тому, що спочатку жоден з вас не впевнений у тому, що ви робите або як насправді до цього ставитися. Якщо ви в даний час вільні, це може свідчити про перші стадії нового роману; у існуючих відносинах це може означати ухвалення спільного рішення, про яке ніхто з вас ніколи не думав. Розповісти навіть найближчим і надійним друзям – уже зробити великий крок. Як показують інші планетарні позиції, між вами будуть довгі та глибокі дискусії, і ви можете кілька разів передумати. Навіть якщо ви досягли угоди, майбутній шлях не буде зовсім гладкий: здається, ви хочете різних речей у червні, але, на щастя, у вересні відбудеться велике примирення, тому все добре. Щось особливе відбудеться наприкінці року — але цього разу ви взагалі про це нікому не скажете.

Риби

(19 лютого - 19 березня)

У 2022 році ви багато вкладаєте в те, що транслюєте на весь світ, але паралельно з цим вам знадобиться і достатньо особистого простору, куди захочеться повернутися, щоб відпочити від загальної уваги. Якщо ви перебуваєте у відносинах, то дуже будете прагнути зберегти їх такими, які вони є: надійними, передбачуваними і, найголовніше, зручними. Якщо ви самотні — знайдете собі нового друга, з яким вам буде легко, але ви не захочете перетворювати дружбу на щось більше. Найприємніша пора року для всього романтичного настане у квітні, якраз перед зустріччю Юпітера та Нептуна. Пізніше, наприкінці року, ви згадуватимете про цей час із ностальгією.

Раніше астрологи повідомляли, що 2022 рік буде сприятливий у плані особистого життя - багато хто зможе зустріти своє кохання і створити сім'ю.