RU  UA

Вдалий момент для створення сім'ї та не тільки: астролог дала детальний прогноз на рік Тигра

Наступний 2022 рік стане часом можливостей, які відкриє Юпітер. Рік буде сприятливий у плані особистого життя - багато хто зможе зустріти своє кохання і створити сім'ю.

Про це в ефірі Національного ранку на Апостроф TV розповіла астролог Вікторія Пуга.

"Справді, на нас чекає дуже цікавий рік, оскільки Юпітер - це соціальна і благодійна планета, вона нам надає багато можливостей без обмежень. А те, що вона переходить наступного року на знак Риб - це дуже гарний період часу, якого ми з нетерпінням чекаємо. Це розширення від того, що ти реально бачиш свої перспективи наступного року", - сказала астролог.

За словами Вікторії Пуги, Юпітер буде прихильний до всіх, хто прагне створити сім'ю, знайти кохану людину та побудувати міцні стосунки. 2022 буде дуже вдалим для цього. Проте багато залежатиме від самих людей.

"Я завжди говорю своїм клієнтам, що потрібно робити не тільки те, що говорять зірки або як випаде карта. Від кожної людини потрібні дії, потрібні рухи до тих цілей, яких ви прагнете. Тому я дійсно рекомендую всім, незалежно від того, який б прогноз для них не був, все одно робити і йти до своєї мети", - наголосила астролог.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Ми входимо у дуже цікавий рік, буде багато можливостей – астролог.