RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ми входимо у дуже цікавий рік, буде багато можливостей – астролог

Астролог Вікторія Пуга дала прогноз на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку

найкрасивіший астролог України Віктория Пуга Фото: Апостроф

Прийдешній 2022 рік буде роком можливостей, які відкриє для нас планета Юпітер. Для всіх знаків Зодіаку це буде гарним періодом для пошуку своєї половинки, налагодження стосунків у сім’ї та кар’єрного зросту. Про це в ефірі "Національного ранку" на Апостроф TV розповіла астролог ВІКТОРІЯ ПУГА.

— 2022 рік — це рік тигра, чим він буде особливим?

— Це рік водяного тигра, і він почнеться першого лютого 2022 року. Дуже цікавий рік на нас чекає, його особливість — планета Юпітер, планета можливостей. Вона буде змінювати свій знак і переходити до знаку Риб. У нас відкриється творче натхнення, яке буде допомагати нам.

— Які прогнози на 2022 рік уже є?

— Життя буде набагато краще.

— Давайте детальніше по знакам зодіаку? Що чекає на Риб?

— Планета Юпітер буде переходити до знаку Риб. Людей, народжених під цим знаком зодіаку, очікує особистий розвиток та розширення кругозору.

— Водолії?

— У Водоліїв дуже перспективний рік у плані фінансів. Безпосередньо треба балансувати між доходами і витратами. Будьте готові до того, що ваші гаманці поповняться грошима.

— Козероги?

— Для Козерогів дуже вдалий рік для спілкування та навчання. Також дуже приємний рік для тих, хто має братів та сестер, з ними є можливості покращити взаємовідносини. Я би сказала, що можна планувати вже подорожі, навіть невеликі.

Читайте: Не пропустіть свій шанс – астрологи назвали найпотужніші дні січня 2022 року

— Стрільці?

— У Стрільців, я вважаю, дуже приємний рік, у плані того, що буде панувати у вашому домі затишок та тепло. Будете проводити багато часу з вашими рідними та близькими людьми. Також будь-які операції, які ви плануєте з нерухомістю, будуть вдалі для вас.

— Скорпіони?

— Наступний рік для Скорпіонів буде дуже цікавий. На них чекає активне спілкування з дітьми, а також розвиток творчих здібностей. А для тих, хто в пошуку коханої людини, зможуть її знайти та створити романтичні відносини.

— Терези?

— Для Терезів дуже гарний період у плані роботи та налагодження взаємовідносин із колегами. Та не забувайте балансувати між роботою та вашим здоров’ям. Безпосередньо для Терезів це буде дуже важливо наступного року.

Для тих, хто планує, або має мірю завести домашнього улюбленця, — дуже гарний буде рік.

Фото: pixabay.com

— Що Діви?

— У Дів дуже гарний, вдалий період у взаємовідносинах. Чудовий період для створення сім’ї. А для тих, хто вже знайшов свою половинку, буде повна гармонія в родині.

— Лев?

— Леви, вас очікує дуже вдалий період для інвестицій, взагалі, для реалізації фінансових стратегій, це буде вдалий рік. Також для Левів дуже гарний період у плані фінансів у вашого партнера.

— Раки?

Раків очікує багато відпусток та подорожей. Для тих, хто планує навчання, записатися на курси або відвідати семінар, буде дуже вдалий період для цього. І взагалі, для тих хто в пошуку духовної істини, — дуже вдалий для вас час.

Читайте: Підготуйте себе морально - три знаки Зодіаку будуть обдурені коханими у 2022 році

— Наступний знак — Близнюки.

— Репутація та позиція Близнюків у суспільстві буде зміцнюватися. Може бути підвищення на роботі, і загалом дуже вдалий період для кар’єрного росту.

— Тельці?

— У цьому році їх очікує активний період у плані спілкування. З’являться нові приємні знайомства і вони зможуть знайти оточення, в якому дійсно хочеться знаходитися і проводити свій вільний час.

— Овни?

— Овни зможуть звільнитися від тих проблем, які, можливо, їх уже дуже довго хвилюють. Це буде для них полегшення, яке відбудеться без усіляких зусиль. Вони зможуть впоратися і виконати те, чого дійсно бажають і до чого прагнуть.

Фото: pixabay.com

— Я так розумію, що для кожного знаку зодіаку цей рік буде найкращим?

— Дійсно нас очікує дуже цікавий рік, оскільки Юпітер — це соціальна та благодійна планета, вона нам надає багато можливостей без обмежень. А те, що вона переходить наступного року на знак риб — це дуже гарний період часу, який ми з нетерпінням чекаємо. Це розширення від того, що ти реально бачиш свої перспективи наступного року.

— Що потрібно робити, щоби знайти своє кохання у 2022 році?

— Планета Юпітер буде прихильна до всіх людей, які бажають створити родину, знайти кохану людину й побудувати з нею стосунки. Тому я впевнена, що люди, які очікують цього - наступний рік буде для них вдалим.

— Потрібно в наступному році чогось добиватися, чи просто сидіти на місці й не рухатися?

— Я завжди кажу своїм клієнтам, що потрібно робити не лише те, що кажуть зірки, чи як випаде карта. Від кожної людини потрібні дії, потрібен рух до тих цілей, до яких ви прагнете. Тому я дійсно рекомендую всім, незалежно від того, який би прогноз для них не був, усе одно працювати та йти до своєї цілі.

— В якому одязі зустрічати рік водяного тигра? От астрологи рекомендують світлу гамму: блакитний, бежевий чи світло-зелений.

— У жінок завжди буде вибір. І я б сказала, що так, дійсно ці кольори притаманні, можливо, їх треба розглядати, тигру вони сподобаються.

— Також кажуть, що не можна червоний, це правда?

— Якщо у вас є вподобання й бажання вдягнути червоне — можливо все, що ви забажаєте. Те, що йому більше сподобаються світлі кольори - це так. А от притаманні тигру хижі принти я би дійсно не рекомендувала одягати.

— А в які кольори краще наряджати ялинку?

— Звичайно, якщо говорити про красу і приємні кольори, тигру подобаються блакитний, зелений, чорний і всі, які забажаєте. Навіть червоний, якщо хочеться.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів