RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Можуть вивести з себе будь-кого: названо три головні шкоди за знаком Зодіаку

Є люди, які на перший погляд здаються дуже чарівними, товариськими і добрими. Але часто буває так, що перше враження оманливе. Після більш розгорнутого знайомства та спілкування з ними деяких буквально починає трясти. Такими якостями зоряни наділили представників трьох знаків Зодіаку. Зрозуміло, що всіх під один гребінець – це не справедливо, але серед них більшість має саме такі риси характеру.

Портал MIXER назвав три знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, найчастіше стають нестерпними людьми.

Близнюки

Близнюки – дуже балакучі люди. Вони можуть по півгодини розповідати якісь нудні та сумні історії. При цьому відволікти їх та вставити своїх "5 копійок" не вдається практично нікому. А якщо їм прямо вказати на це, то починають ображатись і скандалити, як маленькі діти.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку настільки зважені, що це просто не може не дратувати оточуючих. Через це з ними у компанії практично не буває весело. А якщо вони вирішать блиснути своїм розумом, то краще відразу ж знайти привід, щоб піти кудись подалі. При цьому самі підопічні цього сузір'я цілком у захваті від себе, що дратує ще більше.

Козеріг

Майже всі Козероги вважають себе "пупом" Землі. Вони завжди мовчазні. І можете не сумніватися, що це мовчання криє в собі зарозумілі та поблажливі (у поганому сенсі цього слова) міркування про оточуючих.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі три найщасливіші знаки Зодіаку у 2022 році.