RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Тигр несе душевну гармонію: названо три найщасливіші знаки Зодіаку в 2022 році

У Новому, 2022, році зміни торкнуться всіх знаків Зодіаку. Для деяких із них вони будуть сприятливими і в майбутньому суттєво вплинуть на життя. Але астрологи наголошують, що багато чого залежить від самих людей.

Про це повідомляє Rsute.

Рак

Цього року Раки можуть зіткнутися з багатьма бар'єрами, випробуваннями та дрібними негараздами. Проте, більшість подій тільки загартують психологічно захищених Раків, нададуть їм сил та впевненості. Крім того, удача буде на боці представників цього знака Зодіаку, справи будуть йти як по маслу, і ви зможете досягти всіх поставлених цілей.

Лев

Вдалий рік для представників знаку Лева. Вашому благополуччю нічого не загрожуватиме, а особливих висот ви зможете досягти у професійній діяльності. На початку року Левам буде супроводжувати успіх, а в наступні дні все залежатиме від того, як вони зможуть скористатися можливостями.

Риби

2022 рік для Риб можна порівняти зі спокійним і безтурботним плаванням, у тихій і чистій водоймі, де багато світла, корму та дарів природи. У представників цього знаку Зодіаку буде насичений та цікавий рік. У вас буде багато знайомств та знакових зустрічей. Крім того, одинокі Риби мають шанс зустріти свою другу половинку.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають всі шанси на поповнення в сім'ї в 2022 році.