RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У їхньому домі пануватимуть тепло і затишок: астролог назвала чотири знаки Зодіаку

Для багатьох важливо не лише підтримувати домашній затишок у своєму домі, але й створювати гармонійну атмосферу у спілкуванні з іншими людьми, а також зберігати власну душевну рівновагу.

Про те, яким знакам Зодіаку, 2022 рік принесе цікаві знайомства та чудове проведення часу зі своїми близькими, в ефірі програми "Національний ранок" на Апостроф TV розповіла астролог Вікторія Пуга.

Стрільці

Для представників цього знака Зодіаку Рік Водяного Тигра буде особливим, якраз таки затишком і теплом, що пануватимуть у будинку.

“Будете проводити багато часу з вашими рідними та близькими. Також будь-які угоди, які ви плануєте із нерухомістю, будуть вдалими для вас”, - розповіла астролог.

Скорпіони

Для Скорпіонів цей рік буде дуже цікавим. На них чекає активне спілкування з дітьми, а також розвиток творчих здібностей.

Терези

Для цих представників гороскопу, 2022 стане відмінним часом для того, щоб завести домашнього улюбленця. Особливо для тих, хто вже давно про це мріє, але не наважується.

Овни

Вікторія Пуга зазначає, що Овни цього року зможуть звільнитися від тих проблем, які, можливо, вже дуже довго їх хвилюють: “Це буде для них полегшення, яке станеться без жодних зусиль. Вони зможуть впоратися і виконати те, чого дійсно бажають і чого прагнуть”.

Більше читайте у статті на "Апострофі": Ми входимо в дуже цікавий рік, буде багато можливостей - астролог.