RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Яскравий час для кохання: яким знакам Зодіаку пощастить на особистому фронті 2022-го

Астрологи назвали чотирьох знаків зодіакального кола, яких 2022 рік наповнить романтикою і ніжними почуттями. Водяний Тигр допоможе зустріти любов Тільцям, Ракам, Терезам та Козерогам.

Про це пише PeopleTalk.

Телець

Зірки принесуть Тельцям успіх у 2022 році у будь-яких стосунках: дружніх, любовних та ділових. Вдалий час для нових знайомств та зміни партнера, близького оточення та сімейного статусу настане вже наприкінці січня, а в першій половині року Тельці можуть зустріти велике кохання.

Рак

У житті народжених під цим сузір'ям на початку року на перший план вийдуть кохання та стосунки. До початку березня будуть можливі укладення чи розірвання шлюбу, а також переоцінка сімейних цінностей. Крім того, у цей час планети допоможуть Ракам, які мріють про дітей.

Терези

З лютого до середини березня астрологи обіцяють представникам цього знака Зодіаку нове знайомство, яке переросте в яскраві любовні стосунки. Пристрастю буде сповнена і друга половина року. У цей час також можливе народження дитини.

Козеріг

2022 рік принесе в життя Козерогів більше радості та задоволень. Також можливі зміни у сфері дружніх відносин – з'явиться можливість звільнитися від непотрібних старих зв'язків. Затемнення 2022 року (період з кінця квітня до середини травня та з кінця жовтня до середини листопада) принесуть яскраві події. Це може бути любов чи народження дитини.

Раніше ми писали, що січень принесе великі сюрпризи трьом знакам Зодіаку.