RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

​У чотирьох знаків Зодіака найважча доля - Ванга давала їм рятівні поради

Віщунка Ванга розповідала про знаки Зодіака, які вирізняються важкою долею. На її переконання, не таланить Терезам, Близнюкам, Ракам та Козерогам.

Про це повідомляє rsute.

Терези

Представники цього зодіакального кола надто залежать від думок оточення. І саме ця риса характеру може зіграти з Терезами злий жарт. Їм важливо, щоб їх всі навколо любили та поважали, не вміють відмовляти. Тому оточення їх часто використовує. Ванга радила Терезам зосередитися на собі та взяти відповідальність на себе, тоді життя вдасться прожити гідно.

Близнюки

У людей, народжених під цим знаком Зодіака, часто багато шкідливих звичок, саме за це найвищі сили можуть карати. За словами віщунки, Близнюкам, щоб змінити свою карму на краще, потрібно відмовитися від шкідливих звичок, стати більш сміливими та спокійними. А в разі труднощів - гідно боротися з ними.

Рак

Цей знак Зодіака вирізняється емоційністю з песимістичним ухилом. Вони часто скаржаться на життя, а саме це й призводить до більших неприємностей. Ванга рекомендувала Ракам якщо скаржитися, то небагато, виробляючи в собі здатність бачити в житті і позитив.

Козеріг

Представники цього знака часто самі собі створюють неприємності та перешкоди на життєвому шляху. Через це Козероги можуть мати тяжку долю, будучи дуже витривалими та цілеспрямованими. Ванга радила цьому знакові більше розвиватися, тоді в житті буде більше білих смуг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи визначили, які знаки Зодіаку найбоязкіші.