RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Поводяться за межею адекватності: ТОП-4 найнебезпечніших знаків Зодіаку

У кожній людині є щось хороше та погане. Іноді, найпозитивніші риси характеру, за певних обставин, можуть сприяти створенню неприємних ситуацій. Яких представників знаків Зодіаку слід остерігатися у момент гніву, розповіли астрологи.

Про це повідомляє Chronos.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку дуже емоційні та непередбачувані. Найменша дрібниця їх може вивести з себе, а, маючи вибухонебезпечний характер, вони погано сходяться з більш спокійними і врівноваженими людьми. Приводом для конфлікту також можуть бути ревнощі Водоліїв і необов'язковість, на їхню думку, давати щось своєму партнеру. Часто їх уявлення про сімейне життя і незалежність різняться з розумінням цих речей іншими знаками.

Овен

Звикнувши вважати себе повелителями світу, у момент агресії Овни можуть поводитися за межею адекватності. Визначити, кому саме спрямоване їхнє невдоволення, часом складно, іноді може дістатися і простому перехожому.

Найчастіше невдоволення Овенів не пов'язане безпосередньо з співрозмовником, це можуть бути особисті проблеми чи на роботі. Але коли щось не складається, їх роздратування проливається на людей поруч, що позначається на загальному самопочутті.

Єдиний спосіб заспокоїти Овенів – це привести ситуацію в норму, інакше вони не чують порад та розумних ідей.

Скорпіон

Що коїться у голові у Скорпіонів передбачити складно. Якщо їх образити, вони не відповідатимуть тим самим відразу. Вони продумають детальний план помсти і тільки після цього завдадуть удару. Крім того, Скорпіони дуже злопам'ятні, вони здатні накопичувати образи довгий час, а потім висловити невдоволення через якусь дрібницю.

Козеріг

Маючи певні цінності та установки, від Козерогів складно домогтися прояву емоцій. Основною причиною для переживання цих представників знаків Зодіаку може стати брак грошей. Саме цей фактор здатний довести їх до агресії, коли до них не варто підходити.

Іноді впертість Козерогів досягає таких масштабів, що затьмарює будь-яку логіку. Нерідко нервозність викликана дрібницями, а негатив відчувають і близькі. Тому для Козерога важлива спокійна реакція співрозмовника.

Раніше ми писали про чотири знаки Зодіаку, які скрізь знаходять плюси та випромінюють позитив.