RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Не вміють заробляти: названо п'ять найбідніших чоловіків за знаком Зодіаку

Багато чоловіків намагаються уникати теми грошей. Одні через хороші заробітки, інші – навпаки, через те, що це їм дається з великими труднощами. Астрологи розповіли, у яких представників знаків Зодіаку грошей немає з тих чи інших причин.

Про це повідомляє "Rsute".

Стрілець

Не можна сказати, що представники цього знаку Зодіаку зовсім не вміють заробляти. Однак те, що гроші у них не затримуються, – точно про Стрільців. Чоловіки, народжені під цим знаком, безвідповідально ставляться до своїх заробітків, не рахують гроші і легковажно їх витрачають. Крім того, представникам знака притаманний азарт, і вони можуть "спустити" велику суму в казино. Також Стрільці відрізняються щедрістю і часто дають гроші, нібито у борг, але ніколи не чекають їх назад. Такий стан речей їх не бентежить, оскільки вони знають, що зможуть заробити ще.

Риби

Через відірваність від реального світу, чоловіки-Риби часто ходять із порожніми кишенями. Вони не пристосовані до виконання важкої фізичної роботи, але часто мають талант або видатні розумові здібності. Через скромність чи невпевненість, представники цього знаку Зодіаку не знають, як реалізувати себе, бояться ризикувати. Ще однією якістю, якою наділені Риби, є те, що вони можуть витратити велику суму грошей на непотрібну річ – просто через те, що вона сподобалася. Часом вони навіть беруть великі кредити, а потім місяцями їх виплачують.

Терези

Представники цього знака Зодіаку відрізняються раціональністю та чітким розподілом наявних коштів. Інше питання, що часто цих коштів небагато, адже Терези не готові витрачати своє життя на неулюблену роботу. Вони живуть у своє задоволення і займаються тим, що їм до вподоби, багато хто створює справжні шедеври в тій чи іншій сфері.

Рак

Будучи спокійними, виваженими людьми, Раки зазвичай не дозволяють собі іноді схитрувати, щоб досягти власних цілей. Через відсутність вольового характеру вони не займають керівних посад і бояться втілювати в життя власні амбіції. Кар'єра не входить до списку Раків, найчастіше сім'я та діти є для них першочерговим.

Водолій

Водолії часто мають погляди на життя, відмінні від більшості інших людей, і гроші для них не є ключовою метою. Маючи велику емпатію, вони вважають своєю місією – допомагати ближньому своєму. Представники цього знаку Зодіаку часто займаються волонтерством або можуть стати спонсором благодійного проекту, за який вболювають душею.

Раніше ми писали, Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, чиє життя зміниться у 2022 році.