RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

У 2022 році буде чотири періоди Ретроградного Меркурія: чого не варто робити в цей час

Ретроградний Меркурій в останні роки заведено звинувачувати у всіх своїх бідах. Важко уявити, як наші пращури обходилися без цього цапа-відбувайла. А у 2022 році планета рухатиметься у зворотному напрямку цілих чотири рази.

"Сьогодні" розповідає, як "не злетіти з котушок" в один із таких важких періодів.

У 2022 році Меркурій буде "ретроградити":

  • з 14 січня до 3 лютого;
  • з 10 травня до 3 червня;
  • з 9 вересня до 2 жовтня;
  • з 29 грудня до 18 січня.

Ретроградний Меркурій 2022: як поводитися всім знакам Зодіаку

Овен

Безглуздий і нещадний бунт – не найкращий вибір, особливо з огляду на ретроградність Меркурія. Розслабтеся за улюбленим заняттям або випийте келих вина.

Телець

Астрологи рекомендують відволіктися від пліток та інтриг за цікавою книгою, тим більше що завдяки “Вовиній тисячі” українці почали читати більше.

Близнюки

Народженим під цим сузір'ям варто звернути увагу на можливість витратити гроші за вакцинацію на абонемент у спортзал. Таке проведення часу поборе депресію і приведе у форму тіло.

Рак

Ретроградність Меркурія може виявитися матеріальними збитками, до яких слід поставитися спокійніше. Крім того, варто навчитися слухати інших, частіше роблячи паузи у своїх спічах.

Лев

Вражаюче, але якщо Леви трішки пригасять свою зарозумілість, цей період може стати для них дуже успішним. Добре встигнути зробити важливі справи та провести переговори з партнерами.

Діва

До народжених під цим сузір'ям Ретроградний Меркурій прийде просто за класикою – черговим поверненням блудного колишнього. Згадайте, що не можна увійти в ту саму річку двічі в принципі та вже точно під час цього астрологічного явища.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку не завадить вранці одягати на себе милу усмішку, хоча б до закінчення зворотного руху планети. Це може попередити кілька непотрібних конфліктів.

Скорпіон

Попри деяку турбулентність, все ж таки слід хоча б прагнути до виваженості та спокою. Оточуюча вас метушня здебільшого зайва і не приносить користі.

Стрілець

Ретроградний Меркурій раптово загострить інтуїцію народжених під цим сузір'ям, що дуже непогано. Довірившись їй можна осідлати хвилю успіху.

Козеріг

Представникам цього астрологічного символу варто зайнятися духовними практиками або на худий кінець прочитати філософський трактат.

Водолій

Астрологи рекомендують пройти плановий медичний огляд та зробити ще щось для власного здоров'я. Наприклад, зайнятися спортом чи кинути палити.

Риби

Народженим під цим сузір'ям бажано проводити менше часу за роздумами. Більше працюйте та спілкуйтеся, і буде вам щастя.

Раніше ми назвали п'ять знаків Зодіаку, які просунуться кар'єрними сходами у 2022 році.