RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Ідуть життям із сумом: три знаки Зодіаку не вміють радіти і почуватися щасливими

Кожна людина мріє отримувати насолоду від життя, відчувати радість щодня. У багатьох це вдається, адже вони вміють цінувати позитивні моменти. На противагу їм, існують люди, що вважають себе нещасними, а життя жахливим без вагомих на це причин. Народжуються такі особистості під трьома знаками Зодіаку.

Про них розповідає «Апостроф» з посиланням на слова астрологів.

Діва

Вони мають усе для щасливого життя, але їхній характер та світосприйняття заважають насолодитись ним сповна. Вони тривожні й напружені завжди, тому що дуже педантичні, намагаються все зробити ідеально. Іноді представникам знаку заважає гординя: через неї вони нехтують близькими людьми, про що потім шкодують.

Щоб усвідомити, що життя в них дісйно варте насолоди, Дівам варто розслабитись та послабити контроль над тим, що змінити не можуть.

Рак

Раків можна назвати справжніми параноїками, чия недовірливість часто бере гору над здоровим глуздом. Це підживлює впевненість Раків, що вони глибоко нещасні люди з купою проблем. Представники цього знаку підозрюють інших у змовах, думають, що всі хочуть їм нашкодити. Через це Раки мають проблеми в стосунках, бо й коханій людині не вміють довіряти.

Життя в постійному стресі може спричинити виникнення шкідливих звичок у представників знака: куріння чи алкоголь.

Риби

Риби - самокритичні особистості, що полюбляють згадувати всі неприємності на життєвому шляху, чим псують собі настрій на довгий час. За цим заняттям Риби можуть і глибинні проблеми знайти, які заважатимуть їм жити. До того ж, люди, народжені під цим знаком, вимогливі не тільки до власної персони, а й до інших. У оточуючих Риби теж люблять знаходити недоліки, робити зауваження, що людей, безумовно, дратує. Це породжує багато конфліктів, які отруюють Рибам життя.

Рибам варто змінити ставлення до життя та почати бачити більше його позитивних сторін.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох знаків Зодіаку, яких чекають проблеми в 2022 році.