RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Раки з'ясовуватимуть стосунки, а Скорпіонам доведеться віддавати борги: гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку

Зі змінами в житті доведеться зіштовхнуться багатьом знакам Зодіаку в лютому 2022 року. Вони можуть бути як і в кращу сторону, так і в гіршу. Однак не варто боятися перешкод на шляху до щастя - підтримка близьких та віра в себе допоможуть усе подолати.

Про гороскоп на лютий розповідає "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Овен

Перша половина останнього місяця зими виявиться напруженою: Овнів чекають баталії за відстоювання власних ідей та переконань. На противагу їй, друга половина принесе полегшення та нові зв'язки з впливовими людьми. Представникам цього знаку Зодіаку варто вберегти ці зв'язки, адже вони у майбутньому допоможуть досягти високих цілей.

Телець

Тельцям астрологи радять бути уважнішими до здоров'я, тому що існує ймовірність інфекційних захворювань у першій половині лютого. На користь підуть здорове харчування, спорт та прогулянки на свіжому повітрі. У другій половині місяця люди, народжені під цим знаком, осідлають хвилю натхнення. Рекомендується влаштувати романтичний вікенд з коханою людиною - це зарядить позитивними емоціями на прийдешню весну.

Близнюки

Представники цього знаку матимуть не легкий період життя, бо вже на початку місяця неабияк зіпсуються відносини з керівництвом, і доведеться усіма силами демонструвати свій професіоналізм. Разом з цим ви не залишитесь без підтримки колег та ділових партнерів. Астрологи рекомендують Близнюкам частіше проводити час з однодумцями та з коханою людиною.

Рак

Протягом лютого Ракам доведеться з'ясовувати стосунки з коханою людиною: імовірно не обійдеться без суперечок та скандалів. Для того щоб зменшити рівень напруги, представникам цього знаку варто намагатися зрозуміти позицію партнера та підтримати її. Якщо ж піти на жорсткий принцип, то є всі шанси втратити стосунки. До того ж, необхідно буде вирішувати фінансові питання.

Лев

Найкращим варіантом часопроведення у лютому для Левів буде турбота про своє здоров'я. Для збереження внутрішнього балансу слід піти у себе на недовгий час та відкласти всі важливі заходи робочого характеру. Левам слід ділитися тим, що на душі, тільки з партнером - це єдина людина на даний момент життя, котра варта довіри. А от наприкінці місяця самозаглиблення принесе результат - з'являться нові ідеї та прийде натхнення.

Діва

У лютому Дівав треба проявити обережність: дехто із добре знайомих людей спробує привласнити собі заслуги цього знака Зодіаку. Астрологи рекомендують тримати язик за зубами, не розсповсюджуючи корисну інформацію чи власні ідеї. У народі кажуть, що щастя любить тишу. Крім цього, Дівам варто приготуватись до проблем у фінансовій сфері, тому краще відмовитись від великих витрат у лютому.

Терези

У життя Терезів у лютому увірветься цікава людина, що не залишить їх байдужими. Подібна ситуація може засмутити чи навіть розізлити другу половинку. Навіть безневинний флірт ризикує перерости в серйозне непорозуміння з коханою людиною. Тому будь-які знаки уваги з боку нового знайомства краще проігнорувати та не піддаватися на провокації долі. А от вільним представникам знаку можна спробувати побудувати нові стосунки.

Скорпіон

Можливо, Скорпіонам доведеться віддавати борги, що спричинить негаразди у фінансовій сфері. Крім того, нагадають про себе деякі страхи. Тому астрологи радять звернути увагу на такі методи релаксації: медитація, йога, практики розслаблення, трав'яні чаї та прогулянки на свіжому повітрі. Наприкінці місяця очікуються душевні трансформації на краще і бадьорий настрій.

Стрілець

Стрільці матимуть дві кардинально різні половини місяця. У першій їх чекає рівновага та спокій, а от друга вимагатиме від них побільше активностей. Однак Стрільцям буде важко зрозуміти в яку сторону рухатися. Це буде сильно збивати з пантелику, тому досягти хороших результатів не вдасться. Рекомендується просто перечекати невдалий період і зайнятися корисними справами.

Козеріг

Козероги ризикують зробити серйозні помилки в першій половині місяця. Їм доведеться вирішувати складні завдання та просити про допомогу. Астрологи радять представникам цього знаку бути раціональними та не літати у хмарах. Імовірно, однією з проблем буде непорозуміння з коханою людиною: доведеться виборювати власну позицію.

Водолій

Для цього знаку Зодіаку лютий ознаменується корисними колабораціями, новими знайомствами та вигідним партнерством. До того ж, можуть з'явитись люди з минулого, котрі сповістять про добрі новини. Рекомендується проводити вільний час із максимальною користю. Вільні представники знаку можуть зустріти другу половинку, тому їм варто бути більш ініціативними та рішучими.

Риби

У лютому всі обставини життя вимагають від Риб відповідальності. Необхідно розібратися зі своїм життям, проаналізувати помилки та викинути непотрібний мотлох. Лютий буде вдалим місяцем для очищення як і у фізичному, так і в духовному аспектах. У життя увійдуть нововведення, які порадують.

Раніше "Апостроф" писав про шістьох знаків Зодіаку, які досягнуть успіху вже взимку.