RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Занадто волелюбні: три знаки Зодіаку найбільш схильні до розлучень

Коли ви зустрічаєте людину, з якою готові провести все своє життя, то у вас виникають думки про щасливий шлюб - раз і назавжди. Однак сувора правда життя полягає в тому, що багато шлюбів закінчуються розлученням. Астрологи стверджують, що знаючи знак Зодіаку людини, можна зрозуміти, яка ймовірність розлучення або ж навпаки щасливого життя разом, адже статистика назбиралася чимала.

Про топ-3 найбільш схильних до розлучення знаків Зодіаку розповідає "Апостроф" з посиланням на прогнози астрологів.

Водолій

Перше місце рейтингу посідають волелюбні Водолії. Представники цього знаку не надто підходять для сімейного життя, адже вони швидко вибираються із будь-яких ситуацій, які заважають їм проявити індивідуальність та самостійність. У зв'язку з тим, що Водолії постійно прагнуть незалежності, вони можуть з легкістю спалити мости з тими, хто обмежує їхню свободу.

Стрілець

Срібну медаль отримують вічні авантюристи Стрільці, чия душа спрагла до пригод.

"Стрільці не люблять традиційні відносини з зобов'язаннями в основному тому, що їм властива потреба залишатися вільними і відкритими для всіх і всього, щоб міняти спосіб життя будь-якої миті, або раптово брати квиток в один кінець без планів на повернення. Це робить їх схильнішими до пошуку нових вражень", — каже відомий астролог Лорен Еш.

Риби

3 місце - Риби постійно шукають глибокий емоційний зв'язок зі своїми партнерами, але з іншої сторони їхня чутливість не допомагає справлятись із конфліктами. Якщо стосунки наповняться непорозуміннями та холодністю одного з партнерів, то, швидше за все, представники цього знаку підуть зі шлюбу з образою.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох знаків Зодіаку, які стануть головними щасливчиками лютого.