RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Наближається "магічна" дата: як правильно загадати бажання і чого не можна робити

У лютому нас чекає унікальна подія з точки зору астрології та нумерології. Наближається дзеркальна дата 22.02.22, також відома як День шести двійок. Комбінація цифр – 22.02.2022 – є датою-паліндромом і читається однаково з обох боків. Наприклад, у поточному тисячолітті налічується лише 60 дзеркальних дат. І 22.02.2022 – одна з них.

"Апостроф" з'ясовував, що не можна робити цього дня, і як правильно загадати бажання.

На думку нумерологів, цей день буде чарівним та зможе кардинально змінити долі багатьох людей. Також у дату 22.02.2022 можна проводити ритуали та загадувати бажання, оскільки енергетика цього дня нестиме зміни та позитивний вектор на майбутнє.

Що означає ця дата

Як стверджувалося вище, нумерологи вважають цю дату дуже потужною у метафізичному сенсі. Крім шести двійок ця дата має ще кілька нумерологічних особливостей.

  • По-перше, дата 22.02.2022 — це 22 друга місячна доба.
  • По-друге, 22 лютого 2022 року – це вівторок. Другий день тижня.

Цифра 2 символізує гармонію, любов, дружбу та взаєморозуміння. Цей день дуже добре підійде для того, щоб налагоджувати стосунки, поновлювати зв'язки та приділити час близьким.

Також іноді з двійкою асоціюють контури "золотої середини" при постановці оптимальних цілей та завдань. Всесвіт цього дня сприятиме втіленню в життя всіх ваших планів, на які ви покладаєте особливі надії. Але якщо вони будуть нести добро, позитив, розвиток і не порушувати кордони інших людей.

Що можна робити у дзеркальну дату 22.02.2022

Як стверджувалося вище, в цей день всесвіт буде дуже прихильним до всіх людей, які будуть доброзичливими до ближніх своїх. Успіх супроводжуватиме їх майже у всіх починаннях.

  • Встати цього дня потрібно буде раніше, щоб витягти з енергетики цього дня максимум, і встигнути якнайбільше.
  • Скласти плани на наступний місяць або навіть рік наперед. Визначити цілі, виявити можливі перешкоди та загалом, описати стратегію ваших дій, розвитку тощо.
  • Зверніть увагу на найближчу людину, з якою вам доведеться прожити все життя - на себе. Зробіть щось приємне особисто вам — сходіть у спортзал, кіно або на спа-процедури.
  • Постарайтеся провести день у атмосфері дружелюбності та порозуміння з близькими вам людьми.
  • Спробуйте налагодити стосунки з тими, з ким давно перебуваєте у сварці чи випадково втратили зв'язок.
  • Ваш духовний розвиток у ваших руках. І Всесвіт вам всіляко підказуватиме сьогодні, куди рухатися далі і які духовні практики вибрати.
  • Загадайте бажання в дзеркальну дату 22.02.22 і воно обов'язково здійсниться. Якщо ви ще не створили карту бажань на 2022 рік.

Чого не можна робити 22.02.2022

Цього дня категорично протипоказані сварки, конфлікти та з'ясування стосунків, які часто супроводжуються нецензурною лайкою. У будь-яку дзеркальну дату (не тільки в цю) слова та емоції людей найбільше впливають на найтонші матерії та енергії світобудови. Все це повернеться до вас. Відповідно бажано прожити цей день в атмосфері позитиву та добра. Тому геть зневіра, заздрість, злість та інші, що руйнують вас почуття.

Ритуал позбавлення образ у дзеркальну дату 22.02.22

Сьогодні саме той магічний день, коли ви можете прожити всі свої образи, пізнати таїнство прощення та назавжди їх відпустити. Як це зробити?

  • Запишіть на аркуші паперу всі свої страхи, тривоги, не промовлені образи та болі.
  • Візьміть металеву або фарфорову страву, на якій ви спалюватимете прописані почуття.
  • Підпаліть листок зі словами: “Свою образу опускаю, двері в новий світ відчиняю, я вірити обіцяю ”.
  • Коли він догорить, віддайте попіл землі.

Ваш життєвий побут почне покращуватися стільки помітно, як ніколи раніше. Головне, щоб ви робили це щиро, з чесним бажанням позбавитися емоційного вантажу.

Чи можна призначати весілля на 22.02.2022?

Гарна дата 22.02.2022 ідеально підходить для весілля і тому підтвердження - велика кількість заявок від молодят на 22 лютого 2022 року. Нехай ця чарівна дата стане добрим талісманом, першою сімейною традицією в сім'ї, що любить, і приносить усім парам удачу.

Раніше ми також повідомляли, які знаки Зодіаку будуть щасливі у коханні у 2022 році.