RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Краще до них у машину не сідати - топ-7 найгірших водіїв по гороскопу

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу не варто давати гроші в борг і назвали знаки Зодіаку, які вважаються найгіршими водіями.

Про це повідомляє cheltv.

Овен

Люди цього знаку на дорозі поспішають, метушаться і майже не дивляться на всі боки. Вони часто йдуть на обгін, тим самим наражаючи на небезпеку себе і оточуючих. Через це часто трапляються аварійні ситуації на дорогах. Крім того, Овни не завжди тримають себе в руках - вони надто емоційні.

Рак

На відміну від Овнів, Раки дуже повільні та обережні. Однак такий стиль керування авто не всім може прийти до смаку і багатьох на дорозі навіть дратує.

Лев

Лев на дорозі є яскравим та ефектним водієм. За кермом вони поводяться, як належить справжньому "монарху", а також не без "гусарських" манер. Оскільки Лев вважає, що всі йому повинні поступатися дорогою, він віддає перевагу швидкій їзді і навіть можуть підрізати інших - зрештою, це призведе до ДТП.

Скорпіон

Скорпіони люблять ризик та гострі відчуття, тому їх також можна назвати небезпечними водіями. Через це вони часто створюють проблеми на дорогах як іншим, і собі. Самі ж вони не вибачають помилок з боку інших водіїв і можуть підрізати їх.

Стрілець

Для Стрільця дорога - "рідна стихія". Поза дорожнім рухом він себе не уявляє. Полюбляє швидку їзду, часто йде на обгін. Нетерплячі, через що потрапляють в аварійні ситуації.

Водолій

Люди цього Знаку відрізняються непередбачуваністю, самі можуть створити проблеми на дорозі, але винними виставити інших. З такими краще не "зв'язуватися", якщо не хочете проблем.

Риби

Вкрай емоційні, через що можуть створити проблему для себе та інших учасників дорожнього руху. Найчастіше воліють не сідати за кермо.

Раніше "Апостроф" писав, астрологи розповіли, на які три знаки Зодіаку у лютому 2022 року чекають великі зміни.