RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Не починати важливих справ і бути гранично уважними: астрологи назвали 4 найнебезпечніші дні лютого

Астрологи щомісяця визначають найнебезпечніші дні, щоб попередити людей про можливі загрози та допомогти підкорегувати плани. У лютому нас очікує 4 дні, які будуть найнесприятливіші в останньому зимовому місяці.

Про них розповідає "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

11 лютого

Меркурій у поєднанні з Плутоном - це агресивний та негармонійний союз. 11 числа Меркурій та Плутон опиняться по один бік Землі і будуть дуже близтко, однак ми цього не побачимо через Сонце, яке теж внесе свої зміни в наше життя. У результаті ми отримаємо дуже наприжений день, під час якого всі плани можуть піти шкереберть. Астрологи не радять покладатися на везіння, краще підходити до всіх справ з холодною головою та залізною логікою. Частіше запитуйте в себе: "А чи правильно я зараз дію?".

16 лютого

Поєднання Марса та Венери буде навіть небезпечнішим за попереднє, оскільки проблем ще додасть і повний Місяць у Леві. Людей очікуватиме різке зниження продуктивності в професійній і навіть любовній сфері. Енергії не вистачатиме на буденні справи, тому в жодному разі в цей день не можна перевтомлювати себе. Астрологи кажуть, що краще займатися простими справами, а нові задуми реалізувати в інший день. Це зменшить імовірність появи серйозних проблем.

24 і 25 лютого

Старий Місяць у Стрільці втрачає свої сили рівноцінно до того, як їх втрачатимуть люди в ці дні. Астрологи проаналізували становище планет та Місяця, дійшовши висновку, що ці дні будуть особливо небезпечні та сповнені проблем. 24 і 25 лютого не варто вирушати в далеку дорогу, робити дорогі покупки. Це дійсно важливі поради, адже Місяць може спокусити нас купити щось новеньке, наприклад, знижками в магазинах або ж цікавими пропозиціями в Інтернеті.

Раніше "Апостроф" розповідав про чотирьох знаків Зодіаку, які отримають більше, аніж інші, та стануть щасливими у лютому.