RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Зіпсують життя будь-кому - названі топ-3 "найотруйніших" знака Зодіаку

Кожен знак Зодіаку наділений унікальними рисами характеру, які виділять його серед інших. У когось це безмежна щедрість чи лідерські здібності, однак існують три знаки, що найбільше запам'ятовуються нестерпними витівками.

Про те, хто ж вони, розповідає "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Риби

Представники цього знаку мають природний шарм, тому легко завойовують довіру. Але в подальшому вони починають використовувати свої знайомих в егоїстичних цілях. Нескінченні прохання Риб ніколи не закінчуються, а найбільш несолодко їхнім колегам, на яких Риби люблять перекладати велику частину своєї роботи.

Скорпіони

Люди, народжені під цим знаком, теж здатні зіпсувати життя оточуючим. Для них немає нічого страшного в тому, щоб відбити кохану людину у свого друга чи привласнити чужі досягнення собі, або ж підставити рідних чи збрехати їм. На родичів Скорпіони часто зриваються через дрібниці - своєрідний релакс для них.

Діви

Педантичні Діви намагаються контролювати всіх і все, тому можуть довести людей своєю часто необгрунтованої критикою до божевілля. Вони дають поради завжди, навіть коли їх про це не просили. Особливо страждають близькі люди, адже Діви їх щодня мучать настановами в будь-яких ситуаціях.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 найкращих мам за знаком Зодіаку, які обдарують дитину любов'ю та турботою.