RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як дізнатися свою долю на рік Тигра: найкращі способи китайських ворожінь

Напередодні Китайського Нового року, який святкується на 2022 рік за місячним календарем 1 лютого, є безліч способів погадати на своє майбутнє.

"Апостроф" зібрав найкращі традиційні ворожіння до китайського нового року 2022, який святкується 15 днів.

Ворожіння на майбутнє

Напередодні Нового року господарка будинку має спекти або купити печиво у вигляді дракона чи тварини-покровителя нового року. До печива прикріплюють записки з побажаннями та роздають членам сім'ї та гостям. Кому, що випаде, таке майбутнє буде в людини. Це ж ворожіння можна повторювати протягом усіх 15 днів святкування.

Ворожіння на якості, які допоможуть досягти цілей та бажань

Береться коробка або будь-яка невелика ємність, туди кладуться фігурки 12 символів за китайським календарем. Після перемішування потрібно дістати будь-яку навмання. Та тварина, яку дістали, вважається додатковим талісманом-покровителем. Якості цього символу дозволять подолати труднощі при досягненні поставлених цілей та завдань.

Ворожіння на небесних китайських ліхтариках

У новорічну ніч, 1 лютого, потрібно загадати найзаповітніше бажання та запустити ліхтарик у небо. Якщо він швидко рушив у небо, значить і бажання швидко здійсниться. Запуск ліхтарика теж допоможе дізнатися, наскільки трудомістким буде процес виконання заповітного бажання. Якщо виникли труднощі при запуску ліхтарика і не вийшло з першого разу, значить аналогічно станеться і з бажанням.

Нагадаємо, чому на китайський Новий рік не можна вимовляти слово "чотири" .