RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Останнє слово має бути за ними: ці 7 знаків Зодіаку завжди домінують у стосунках

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які домінують у відносинах і є головними у сімейному житті.

Про це повідомляє Rsute.

Овен

Люди цього знаку прагнуть стати домінуючими у стосунках. Не завжди, але часто це прояви невпевненості в собі - ось чому люди Овни намагаються стати домінуючими у відносинах.

Телець

Тельці є лагідними, але це - до певного часу. З ними сперечатися не варто, а найкраще – погодитися з їхньою думкою. Вони все одно стоятимуть на своєму.

Рак

Раки є дуже впертими людьми - ця якість може бути корисною у роботі, але є абсолютно неконструктивною у відносинах. Якщо представник цього знаку захоче щось робити, він ніколи не передумає і переконати його не вдасться.

Лев

Леви люблять вказувати на помилки інших, роздавати різні накази та доручення. У всіх цих випадках представники даного знаку домінуватимуть, оскільки впевнені в тому, що мають правильне уявлення про те, чого потребує їх друга половина.

Скорпіон

Скорпіони прагнуть контролювати свою другу половинку з наступних причин - вони пристрасні, але водночас дуже ревниві. Їхня пристрасть може не знати меж, що в кінцевому рахунку призведе до постійного домінування у відносинах - це може закінчитися сумно.

Стрілець

Стрільці дуже люблять волю. З представниками марки бестолку посперечаються, адже може здатися, що їх обмежують. Саме тому у відносинах, як правило, домінують Стрільці.

Козеріг

Козероги є досить дисциплінованими людьми. Вони вважають за краще, щоб усі їхні капризи виконувались "тут і зараз", і якщо цього немає - вони почнуть дратуватися. Через те, що вони вважають за краще жити лише за своїми правилами, роль домінанта у відносинах займають саме вони.

Раніше астрологи назвали знаки Китайського гороскопу, яким 2022 обіцяє труднощі.