RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У лютому на вас чекає доленосна зустріч - п'ять знаків Зодіаку поринуть у світ кохання

Астрологи розповіли хто з вільних знаків Зодіаку зустріне своє кохання вже у лютому 2022 року - у найромантичнішому місяці року, на який припадає День усіх закоханих. Йдеться про Овнів, Тельців, Дів, Стрільців і Риб.

Овен

Щоб зустріти свою другу половинку Овнам потрібно буде виходити із зони комфорту та більше спілкуватися, проявляючи ініціативу та усіляку активність. Важливо також те, що Овни вже в парі зможуть залагодити всі свої розбіжності та відкрити собі новий період романтики та ніжності.

Телець

Насичений на спілкування місяць буде і у Тельців. Серед цієї активності зустрінеться людина, яка стане важливою у житті представників цього знаку. Стосунки з нею розвиватимуться поступово. Сімейним Тельцям вдасться перейти на новий етап відносин, який буде сповнений гармонії та приємного проведення часу.

Діва

У Дів можливе кохання з першого погляду. Зірки намагатимуться зійтися так, щоб створити всі умови для зустрічі з цією людиною. Це буде нова глава у житті Дів.

Стрілець

Ніжні почуття несподівано спалахнуть у Стрільців до вже знайомої їм людини. Їм захочеться виявляти більше ініціативи та боротися за взаємність. Судячи з прогнозів астрологів, результат буде дуже позитивним.

Риби

Риби, які поки що не зустріли свого партнера по життю, можуть знайти цю людину у лютому 2022 року. Але потрібно буде ризикувати і часто слідувати шляхом, яким веде інтуїція. Це увінчається успіхом, Риби не будуть розчаровані.

Нагадаємо, астрологи виокремили три знаки за Східним календарем, яким пощастить у коханні у 2022 році.