RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Готові орати, як тато Карло: астрологи назвали головних трудоголіків з гороскопу

Багато людей ставляться до трудоголіків з деякою долею співчуття. Переважна більшість людей переконана, що така риса є мало не прокляттям для людини. Частково, можливо, це правда. Але все не так однозначно.

Портал MIXER назвав топ-4 знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є головними трудоголіками на всьому зодіакальному колі.

Лев

На перший погляд, представники цього знаку багатьом можуть здатися лінивими людьми. Спочатку Леви здаються людьми, які часто перекидають частину обов'язків та відповідальності на інших, люблять бити байдики тощо. Але перше враження оманливе. Насправді ситуація стає діаметрально протилежною, коли знаходиться справа, яка їм до вподоби.

Як тільки вони знаходять захоплення, що приносить дохід, або справу всього свого життя, їх просто не зупинити. Вони не підуть у відпустку навіть під загрозою життя.

Діва

Діви майже ніколи не беруть додаткові вихідні чи відпустку. Та й ту відпустку, яку вони заслужили протягом року за законом, вони використовують далеко не завжди. Інакше вони просто не можуть. На роботі представники цього знака почуваються у своїй тарілці. Сидіти без діла для них набагато гірше, ніж важко працювати.

Багато в чому це пов'язано також з їхньою помилковою впевненістю в тому, що якщо вони підуть у тривалу відпустку, то втратять свої дорогоцінні навички та досвід.

Козеріг

Козероги є справжніми трудоголіками та роботягами. Але це пов'язано не з їхнім бажанням, і з внутрішнім почуттям дисципліни. Такі люди апріорі будуть наполегливо працювати, тому що будь-який інший варіант проведення часу йде врозріз з їхніми життєвими принципами. Такими Козерогів створили зірки.

При цьому відпочивати вони також можуть. І досить-таки непогано. Але підопічні цього сузір'я грамотно дотримуються балансу, чому можна позаздрити.

Водолій

Водолії трудоголіки, тому що немає нікого цілеспрямованіше за них. Вони бачать роботу не як підвищення доходу, бо як можливість розвитку та отримання нових знань. Якщо додати сюди любов до своєї професії, можна отримати Водолія, який взагалі ніколи не захоче піти у відпустку.

Представники цього знака можуть дозволити собі полінуватися, але лише тоді, коли це можна робити. А таких моментів, на їхню думку, мало.

Раніше ми також публікували 7 знаків зодіаку, які завжди домінували у стосунках.