RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вимірюють любов грошима: названі три найжадібніші жінки за знаком Зодіаку

Люди вступають у відносини з абсолютно різними цілями - одні щиро не хочуть жити на самоті, закохуються, мріють створити сім'ю та завести дітей, іншими ж рухає холодний розрахунок на те, що в майбутньому їм вдасться заволодіти матеріальним становищем своєї потенційної другої половини. Причому ця якість притаманна не тільки чоловікам, а й жінкам - тут важливу роль відіграє приналежність до знаку Зодіаку.

Астрологи назвали жінок за гороскопом, які прагнуть вийти заміж не за чоловіка, а за його гаманець, і зробити на ньому свій стан, повідомляє "Белновости".

Діва

Діва наділена не лише красою, але також розумом та хитрістю. Крім кохання та уваги, вона здатна ненав'язливо отримати від чоловіка дорогі подарунки, серйозні суми на кишенькові витрати, нерухомість.

При цьому, свої гроші вона витрачати не любить, тому вона вважає за краще знайти чоловіка, з якого можна "витрусити" якомога більше грошей.

Лев

Жінки-Левиці люблять, щоб чоловік витрачався на них якнайбільше, хоча й самі непогано можуть заробляти та утримувати себе. Завдяки своїй самооцінці вони впевнені, що за спілкування з нею чоловікові доведеться заплатити.

Левиці добре знають собі ціну і не залишатимуться з чоловіками, якщо запідозрять, що ті не економлять на них.

Телець

Тельці вважаються одними з найбільш меркантильних знаків Зодіаку. Жінки, народжені під ним, ніколи не поведуться на гарні слова, а чекатимуть конкретних дарів та подарунків. Тільки подарунками чоловік зможе довести їм своє кохання та відданість.

Крім того, у жінок-Тельців ніколи не варто брати в борг - це призведе до того, що вони не відстануть і постійно запитуватимуть про термін повернення боргів.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які домінують у відносинах і є головними у сімейному житті.