RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Закохуються з першого погляду: названо чотири головні романтики за знаком Зодіаку

Частина людей схильна заперечувати існування кохання як вищого почуття та магається все пояснювати біохімічними процесами, інша ж - вірить у кохання навіть з першого погляду.

Про тих, хто може пірнути у вир світлого та раптового почуття, розповідає "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Риби

Обранцям Риб дуже пощастить, адже вони будуть постійно оточені увагою та турботою. Однак, часто Риби "обпалюються" через поспішні дії. Особливо боляче це вдаряє по жінках. Мрійливі Риби швидко пірнають та розчиняються в океані почуттів, уявляючи ідеальне весілля та підбираючи імена для дітей буквально після першого ж побачення. На жаль, реальність часто виявляється далекою від уявлень, а психіка Риб не відрізняється особливою міцністю.

Близнюки

Близнюки в усьому мають двоїсту натуру, тому почуття кохання для них нелегке. Незважаючи на це, представники цього знаку вірять, що справжня любов може зародитися навіть з першого погляду. До того ж стадія залицяння та цукерково-букетного періоду їхня улюблена, адже флірт, від перших безневинних поглядів на об'єкт симпатії, закінчуючи відвертими СМС, це козир Близнюків. Люди, народжені під цим знаком, вірять, що кожне їхнє кохання - це назавжди. Проте вони самі часто виступають ініціаторами завершення стосунків, коли щось йде не за їхнім ідеальним уявним сценарієм: Близнюки розчаровуються, любов перестає видаватися чимось прекрасним. Як швидко закохались, так само блискавично представники цього знаку втрачають інтерес.

Раки

Раки - один із найтурботливіших знаків Зодіаку, тому їхня життя не можливе без коханої людини. Надивившись мелодрам, Раки закохуються швидко та красиво, як і головні герої їхніх улюблених фільмів. Їм, до речі, часто щастить: почуття виявляються взаємними. Закоханих Раків неможливо зупити у проявах турботи та уваги до улюбленої людини: романтичні зустрічі, подарунки, сюрпризи, милі пустощі - усе це можна отримати в стосунках з представниками цього знаку. Вони великі поціновувачі міцних та довготривалих стосунків, тому існує шанс пронести кохання з Раками крізь роки.

Козероги

Закохавшись, Козероги втрачають голову та свою характерну холоднокровність. Їхнє хобі - ідеалізувати свого обранця (хай навіть потенційного), тому вони рідко помічають "провальність" такого союзу. Астрологи радять Козерогам частіше дослухатись до здорового глузду, аби не залишитись з розбитим серцем. Не варто ставити все на кон заради кохання, у якому ви не впевнені.

Раніше "Апостроф" писав про трьох щасливчиків 2022 року, у яких у житті нарешті з'явиться кохання.