RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Правдоруби, скандалісти та уперці: ТОП-6 знаків Зодіаку, яких звільняють із роботи

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представників яких часто звільняють з роботи. Незручними для начальства та колег виявилися Овни, Тельці, Близнюки, Леви, Водолії та Риби.

Про це пише Rambler.

Овен

Народжені під цим сузір'ям очолюють список на звільнення, тому що вони завжди кажуть те, що думають, і не готові брати участь в авантюрах. З них виходять добрі керівники, а підлеглі – досить конфліктні.

Телець

Вперті Тельці часто не можуть порозумітися з колективом, тому що не йдуть на компроміси. Прагнення змінити роботу виникає у представників цього астрологічного символу, коли вони помічають сумніви керівництва у їх професіоналізмі.

Близнюки

Не секрет, що народжені під цим сузір'ям відрізняються дружелюбністю та працелюбністю. Проте зірки наділили їх не лише цими чудовими якостями, а й гострим зиком, який може спричинити конфлікт з начальством.

Лев

Креативні Леви здатні надихати та відповідати корпоративній політиці. Але вони ризикують зруйнувати команду, якщо хтось не погодиться з їхньою думкою. У такому разі керівництву не залишиться іншого виходу, крім звільнення Львів.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку постійно прагнуть все покращувати для себе та оточуючих. З одного боку, це може тішити колег, з іншого, може роздратувати начальство, авторитет якого страждає від таких дій.

Риби

Працьовиті та легкі у спілкуванні Риби з усіма знаходять спільну мову. Разом з тим, помітивши, що ними користуються, народжені під цим сузір'ям можуть розлютитися, що призведе до звільнення.

Раніше ми назвали п'ять чоловіків-"ганчірок" за знаком Зодіаку, які "прогинаються" перед тещею.