RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Прощавай, кохання: на три знаки Зодіаку у 2022 році чекають великі зміни

Астрологи застерігають, що 2022 рік для деяких знаків Зодіаку виявиться надзвичайно важким часом, сповненим випробувань та перешкод в особистій сфері. Тим, хто не встоїть, загрожує розлучення з другою половинкою.

Про це повідомляє Rsute.

Овен

Астрологи стверджують, що на заваді спокійній атмосфері та гармонії у сім'ї цьому знакові може стати їхній запальний характер. Овнам дуже складно контролювати свої емоції, у сварках вони можуть сказати образливі слова, зачепивши і засмутивши свого партнера. А от вибачатися за такі вчинки не завжди поспішають. Ще цьогоріч так стануть зірки, що Овни стануть ще більш дратівливі, у родині можуть почастішати скандали, конфлікти, недовіра та особисті вимоги один до одного. Це загрожуватиме розставанню. Астрологи радять відвідати сімейного психолога, який міг би допомогти врятувати союз.

Близнюки

З початку нового року на цей знак Зодіаку посипляться від їхніх партнерів різноманітні претензії. Багато з них зіткнуться у шлюбі з рутиною і нудьгою, а хтось взагалі втратить інтерес до другої половинки. Через побутові питання можуть виникати сварки і тема розлучення стане для Близнюків пріоритетною. Зірки дадуть шанс налагодити стосунки. Варто постаратися згладжувати гострі кути в конфліктах, шукати компроміси, працювати над відновленням стосунків. Астрологи радять проводити відверті розмови при непорозуміннях. Також не потрібно сподіватися, що почати будувати нові стосунки з кимось стане простішим рішенням.

Риби

Цьому знакові Зодіаку доведеться пережити кардинальні зміни в особистому житті. Зірки стверджують, що тільки на початку вони будуть неприємними. Справа в тому, що більшість Риб відчують сумніви у вірності партнера, і вони дійсно будуть обґрунтованими. Насправді партнер давно хотів розірвати зв'язок, проте не вистачало сміливості стати ініціатором цього. Тож, зірки радять холоднокровно взяти ситуацію у свої руки та розірвати все, що вас зв'язує, ні про що не шкодуючи. Астрологи запевняють, що незабаром обставини зміняться на краще. Ніколи не треба триматися за відносини, які давно себе зжили.

Раніше ми також публікували 7 знаків зодіаку, які завжди домінували у стосунках.