RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

"Магічна" дата 02.02.2022: чим небезпечна і як залучити удачу

Лютий 2022 року є унікальним місяцем завдяки дзеркальним датам - у перші дні місяця, що розпочався з молодика, випадає незвичайна дата, що складається з наступних цифр: 02.02.2022.

Про це повідомляє "Апостроф".

Як зазначають нумерологи, ця цифра має характеристики четвірки. Це включає такі якості, як обережність, терпіння, холоднокровність, працелюбність, раціональність. Також в основі дати лежать гармонія, професіоналізм, системність у підходах під час здійснення будь-якої справи.

Нумеролог Любов Павленко зазначає, що це обов'язкова умова для того, щоб день склався вдало. Для людей дуже важливо знаходити вміння працювати у партнерстві та співпраці. Цього дня людям варто проявити силу характеру, творчу ініціативу та показати, що Ви – яскрава особистість.

Варто також відчути свої лідерські якості та показати здатність долати труднощі на шляху досягнення своєї мети. У той же час, фахівець рекомендує спокійно ставитися до критики і не піддаватися бажанню керувати будь-ким.

Тим часом фахівець з астрології Юлія Опалат розповіла, що цього дня потрібно просто будувати плани та загадувати бажання. За її словами, дата 02.02.2022 має особливу силу через кілька факторів:

  • У цей день спостерігається Молодий місяць, а за справу беруться сильні енергії нового Місяця, що росте;
  • після 13:00 Місяць перебуватиме у знаку Риби - таке з'єднання сприяє роботі з підсвідомістю і допомагає загадати бажане;
  • цього дня керує Меркурій - він відповідає за мислення.

Раніше "Апостроф" повідомляв про головні прикмети Дня бабака, який відзначають 2 лютого.