RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Накриє кохання та пощастить з грошима - названо топ-3 щасливчика лютого по гороскопу

Останній місяць зими стане для багатьох знаків Зодіаку часом змін на краще. Хтось із головою порине у вир взаємного кохання, а комусь пощастить не тільки на любовному, а ще й на фінансовому фронті.

"Апостроф" ділиться передбачення астрологів, що назвали трьох щасливчиків лютого, на яких гроші буквально сипатимуться.

Овен

У житті представників цього знаку намічаються великі позитивні зміни. Наймані працівники отримають можливість швидкого просування кар'єрними сходами, а все завдяки своїм знанням та вмінню підбирати "ключик" до керівництва. Такі зміни, звичайно, принесуть значне збільшення доходів.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи радять теж задуматись про професійне зростання та впевнено заявити про свої амбіції керівництву. Для початку варто привернути увагу керівника, продемонструвавши власну компетентність у професійних питаннях. Якщо ж справа піде не за планом, то можете сміливо зайнятись пошуком кращого місця роботи. Збільшити заробітки також допоможе нове захоплення.

Лев

Зірки віщують Левам успішне просування їхніх справ у лютому. Найбільше це стосується їхньої творчої діяльності. Представники цього знаку Зодіаку матимуть можливість реалізувати найамбітніші плани, збільшивши прибуток у кілька разів.

Раніше "Апостроф" писав про трьох найаморальніших знаків Зодіаку.