RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Хтось вирішить проблеми, а хтось знайде кохання – трьом знакам Зодіаку пощастить на вихідних

Астрологи назвали найвдаліші дні лютого для кожного знака Зодіаку та розповіли, кому із представників гороскопу найближчі вихідні приготували приємні сюрпризи.

Про це пише gorodkirov.

Близнюки

Найближчі дні подарують представникам знака можливість реалізувати давню мрію. Крім того, на багатьох з них чекають зміни на краще в особистому житті - хтось зустріне своє кохання, а хтось налагодить існуючі стосунки. До кінця вихідних Близнюки можуть отримати хорошу новину від друзів.

Діва

Гарний час для того, щоб розпочинати нові проекти, які вплинуть на добробут Дів у майбутньому. Зірки подарують представникам знаку важливі зустрічі - вони стосуватимуться як ділової, так і дружньої сфери. При цьому астрологи радять Дівам не упускати з уваги поточні побутові справи.

Скорпіон

На вихідних Скорпіони відчують приплив сил та енергії, вони будуть готові "зрушити гори". Астрологи радять не втрачати цей стан, а взятися за нагальні справи та актуальні проблеми. Гарний момент для переїзду. Особисте життя також радуватиме Скорпіонів порозумінням та приємними моментами.

Як писав "Апостроф", раніше астролог назвала знаки Зодіаку, для яких у лютому та березні все складатиметься дуже вдало.