RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Можуть довести до сказу: ТОП-4 найприскіпливіших тещ і свекрух за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найприскіпливіших тещ і свекрух за знаком Зодіаку. Можуть довести до сказу жінки, народжені під сузір'ями Овна, Рака, Діви та Скорпіона.

Про це пише rsute.ru.

Овен

Представниці цього знака Зодіаку, як правило, не намагаються приховати своє упередження щодо майбутньої невістки чи зятя. Іноді вони виявляють таку агресію, що зберегти сім'ю можливо лише орендувавши окреме житло.

Рак

Прискіпливі "мами"-Раки замучають зятя або невістку повчаннями, хоча це відчується не відразу. Але в результаті все закінчиться тим, що новій "дитині" доведеться стояти перед матір'ю своєї половинки, як солдату перед командиром в армії.

Діва

Терпіння і мужність знадобиться і зятю або невістки жінки-Діви. Вона у все буде пхати свій ніс і керувати сімейними справами. Особливу небезпеку становлять її візити до вашого орендованого житла, які можуть затягнутися надовго.

Скорпіон

Жінки, народжені під сузір'ям Скорпіона, логічно жалітимуть свою невістку або зятя, тільки зроблять це поглядом. Також улюбленим заняттям представниць цього астрологічного символу є допити з упередженням, які також доведеться зносити.

Раніше ми назвали головних розлучниць за гороскопом, які заберуть із сім'ї будь-якого чоловіка.