RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Заберуть із сім'ї будь-якого чоловіка - топ-3 головних розлучниці по гороскопу

Деякі жінки, закохавшись в одруженого чоловіка ніколи не посміють зруйнувати сім’ю. Інші ж, готові на все, аби задовольнити власні амбіції та бути разом з бажаним чоловіком. Астрологи розповіли, які представниці гороскопу можуть переступити моральні принципи заради кохання.

Про це повідомляє 0352.ua.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони знають про свою харизму і вміло цим користуються. Вони уміють зачарувати чоловіка, спокусити його і зробити так, щоб він став лялькою на мотузочках у її руках. Після досягнення бажаного, представниці гороскопу уміло маніпулюють жертвою, діють у власних цілях і легко досягають бажаного. Крім цього, жінки-Скорпіони боляче жалять.

Лев

Левиці, як справжні цариці, уміють легко заполонити серце чоловіка. Одурманені владою та красою представниць цього знаку, представники сильної статі навіть не помічають, як потрапляють під їхню владу. Інколи такі зв’язки можуть мати негативні наслідки.

Рак

Представниці цього знаку Зодіаку не будуть навмисно робити комусь боляче. Але, коли вони закохуються – не бачать кордонів, адже їх почуття і сім’я для них понад усе. Жінки-Раки вміють підкоряти представників чоловічої статі своєю турботою, ніжністю і розумінням.

Раніше ми назвали три головні шкоди за знаком Зодіаку.