RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Часто перегинають палицю: ТОП-4 найсуворіших батьків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найсуворіших батьків за знаком Зодіаку. Можуть перегнути палицю Овни, Діви, Скорпіони та Козероги.

Про це пише EAOMedia.ru.

Овен

Жінки-Овни — дуже суворі та вимогливі мами, які приділяють вихованню більше уваги, ніж турботі про малюка. Народжені під цим сузір'ям батьки заздалегідь знають, яким хочуть виростити своє чадо, і беруть на озброєння метод "батога і пряника".

А от чоловіки-Овни більш терпимі. Своїм завданням вони вважають матеріальне забезпечення сім'ї, поступившись обов'язком з виховання матері. Представники цього астрологічного знака, як правило, не карають дітей, проте завжди готові їх підтримати.

Діва

Занадто вимогливі жінки-Діви не зазнають непослуху, відставання у навчанні та відмови від занять у музичній чи спортивній школі. На їхню думку, їхня дитина повинна бути ідеальною, інакше їй не уникнути суворого покарання.

Чоловіки-Діви часом стають ще суворішими батьками, ніж представниці цього знаку Зодіаку. Найчастіше вони змушують своїх дітей реалізовувати їхні мрії, відмовляючи їм у праві щодо вибору власного шляху. Проте у важкі моменти від них можна отримати підтримку та розуміння.

Скорпіон

Капризним жінкам-Скорпіонам важко порозумітися навіть із власними дітьми. Вони впевнені, що краще знають, що потрібно дитині, тому залишають за собою право вибору для неї захоплень та інтересів. Рідко використовують фізичні покарання, зате їхнє слово може вдарити набагато болючіше.

Чоловіки-Скорпіони не люблять займатися вихованням дітей, оскільки малюки їм швидко набридають. Народжені під цим сузір'ям не знають, про що говорити з дитиною, але за бажанням можуть цього навчитися.

Козеріг

Суворі жінки-Козероги впевнені, що найважливіше у житті – дисципліна. Вони намагаються привчати своїх дітей до праці та не збиратимуть після них розкидані іграшки. Неслухняну дитину така мама справедливо покарає, не чекаючи, поки зухвалість увійде в неї у звичку.

Чоловіки-Козероги – відомі трудоголіки, але знайдуть час взяти участь у вихованні дитини. Вони цікавляться, чим займається чадо за їх відсутності, і не забаряться покарати його, якщо для цього є причина. Представники астрологічного символу керуються любов'ю, прагнучи виховати справжню особистість.

Раніше ми назвали головних розлучниць за гороскопом, які заберуть із сім'ї будь-якого чоловіка.