RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Тигр несе море позитиву: чотири знаки Зодіаку закрутить у вирі кохання

Новий 2022 рік для деяких знаків Зодіака стане відправною точкою до змін та нового життя. Вони стосуються переважно любовних та романтичних відносин. Астрологи розповіли, кому із представників гороскопу пощастить цього року.

Про це повідомляє "Rsute".

Овен

У Овнів цей рік буде щасливим у всіх сферах. Справи підуть у гору, а бажання здійсняться. Крім фінансового благополуччя та кар'єрного зросту, представники знаку Зодіаку можуть мати зміни в особистому житті. У самотніх Овнів може статися доленосне знайомство. А ті, хто в парі, можливо зроблять серйозний крок у бік створення сім'ї. У період ретроградного Меркурія слід бути обережним, оскільки можна піддатися спокусі та завести інтрижку на стороні.

Діва

На представників гороскопу в 2022 році також чекає неймовірне везіння. У будь-якій справі їх супроводжуватиме успіх, а життя змінюватиметься кардинальним чином. Цього року необхідно бути рішучими та виявляти ініціативу. Можливе знайомство, стрімкий розвиток відносин і навіть одруження. Для Дів у парі, цей рік стане чудовим часом для вагітності та пологів.

Скорпіон

Самотні Скорпіони можуть зустріти своє кохання. Вони перебуватимуть у романтичному настрої весь рік і можуть налагодити та зміцнити стосунки з партнером. Ті представники гороскопу, яких хвилювали складнощі у відносинах, можуть мати справу з новим викликом. І від того, як вони вийдуть із ситуації, залежить подальша доля пари.

Козеріг

Цього року представники знаку матимуть багато кардинальних рішень. Вони стосуються роботи, проектів та любові, у тому числі. Козерогам необхідно визначиться, чи варто починати або чи варто продовжувати стосунки з конкретною людиною. Слід звернути увагу на прояв імпульсивності у характері та намагатися продумувати всі свої рішення.

Раніше ми писали, астрологи назвали найбрутальніші знаки Зодіаку.